Oana Roman, la plajă în Antalya. Reacţia prietenilor virtuali a fost pe măsură

Oana Roman, la plajă în Antalya, cu soțul și fiica ei. Vedeta s-a relaxat pentru câteva zile, într-un resort de lux, mărturisindu-le fanilor, ca vacanța este un cadou de ziua ei.

20 mai 2017, 13:46
Oana Roman, la plajă în Antalya. Reacţia prietenilor virtuali a fost pe măsură

Fosta prezentatoare tv a postat câteva imagini din vacanță și mărturisește că este mai fericită ca niciodată. Aceasta a scris și un mesaj, în dreptul pozelor.

Citeşte şi OANA LIS şi-a scos amintirile de la naftalină! Cum arată blondina într-o fotografie realizată când avea doar 19 ani! GALERIE FOTO

„De ziua mea cel mai frumos cadou pe care l -am primit, a fost o vacanță pentru noi trei în Antalya”, a fost mesajul Oanei Roman. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca vedeta să se pozeze în costum de baie, fiica lui Petre Roman a preferat să fie discretă. „Vacanță plăcută”, „Să vă bucurați de vremea frumoasă”, au comentat admiratorii acesteia.

În luna aprilie, Oana Roman și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a organizat o petrecere la care au participat toți prietenii acesteia. Vedeta și mama ei, care s-a născut în luna aprilie, au dat o petrecere comună, la un salon de București, unde a fost invitată lumea bună din showbiz și nu numai.