Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

Oana Roman a fost acuzată că a preferat să își abandoneze mama într-un azil de bătâni, în loc să se îngrijească de ea. Sătulă să tot fie acuzată pe nedrept, aceasta a dorit să lămurească câteva aspecte esențiale.

10 nov. 2022, 17:22
Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

Oana Roman a fost acuzată că a preferat să își abandoneze mama într-un azil de bătâni, în loc să se îngrijească de ea. De-a lungul anilor Mioara Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar Oana Roman a hotărât să o ducă la un azil de bătrâni pentru a se bucura de cea mai bună îngrijire.

Oana Roman le-a răspuns celor care o critică că și-a dus mama la azil

,,Este alegerea mea asumată și cea mai bună pe care puteam s-o iau, având în vedere problemele pe care le are mama. A fost îngrijită exemplar în cele două locuri. Exemplar. Și-a recuperat demnitatea și dreptul la viață. Nu chinuită la pat acasă! Și vă rog să nu mai judecați”, a povesti ea.

Mai mult, Oana Roman a subliniat că mai multe persoane publice de la noi au părinții duși la azil, însă nu recunosc acest lucru.

,,La centru, ea face recuperare medicală post operație de proteză de șold. Ea face această recuperare care este vitală, altfel probabil rămânea la pat. Le mulțumesc acestor oameni pentru ce fac în fiecare zi pentru mama și sunt perfect împăcată cu decizia mea. Deci gata cu mentalitatea asta sinistră, să judecăm pe alții și să trăim ca în epoca de piatră. Vă spun eu, e plin de ”vedete” care au părinți în centre pentru bătrâni în România, dar le e rușine să spună. Mie nu îmi este rușine și sunt foarte liniștită și împăcată cu decizia mea.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory, în urmă cu puțin timp.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman povestea la o emisiune TV că e implicată foarte mult în tot ce are legătură cu mama ei, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar.

„Mama este foarte în vârstă și, din păcate, suferă de multe afecțiuni și cumva suntem în postura în care eu am grijă de ea și fac tot ce pt casă îi fie cât mai bine posibil. Investesc multă energie, implicare și bani pentru ca tratamentele și tot ce se întâmplă să fie ok pentru ea. Nu pot spune că s-a schimbat relația, în sensul că există mai multă afecțiune. Ea așa este și eu am înțeles-o. Dar eu știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil”, a dezvăluit Oana Roman, la theXclusive.  

Citește și: Lovitură pe piața media din România. Apare un nou post generalist: va avea programe de top

Citește și: Marcel Ciolacu, ironic la adresa primarului Capitalei: „Nu m-a dus capul până acum să îl sun pe Câciu să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicuşor Dan”