Oana Roman, mărturisire cutremurătoare. „Ai mei şi-au dat seama ce e cu mine, dar era prea târziu”

Oana Roman și-a deschis sufletul la o emisiune tv și a mărturisit că viaţa sa nu a fost absolut deloc perfectă în adolescență, deși mulți o invidiau pentru că era fata premierului Petre Roman.

08 feb. 2020, 14:08
Oana Roman, mărturisire cutremurătoare. „Ai mei şi-au dat seama ce e cu mine, dar era prea târziu”

Oana Roman a dezvăluit că viaţa sa a fost dată peste cap după ce tatăl ei a intrat în politică.

Oana Roman a rupt orice legătură nu doar cu tatăl, ci şi cu sora ei, Catinca: „Familia de sânge este formată din mama şi fiica mea”

„Copilăria a fost foarte frumoasă pentru că am avut o guvernantă nemțoaică pe care am iubit-o extrem de mult, îi spuneam Cici. Și m-a iubit, am niște amintiri absolut incredibile. M-am simțit iubită. Ai mei nu m-au cocoloșit niciodată. M-am dus și m-am întors singură de la școală”, a spus Oana Roman.

Oana Roman rupe tăcerea. „M-a bătut! Când mi-a dat una, am văzut stele verzi şi îmi ţiuia timpanul”

„Din viața frumoasă pe care o aveam în copilărie, a venit Revoluția. Tata a plecat pe 21 noaptea și dus a fost. Pe 24 decembrie am plecat din apartamentul acela frumos și nu ne-am mai întors. Pe 25 ne-a sunat tata și ne-a zis că a fost numit prim-ministru și mama l-a rugat să nu accepte, i-a zis „Te rog, nu ne face așa ceva!”. Am rămas singură: pentru tata era prioritar să guverneze, mama voia să fie cu el și eu eram singură. Am intrat în depresie ca adolescentă, am luat în greutate pe fond nervos, cei care au comentat despre asta habar nu au ce păcate și-au făcut pentru că nu știu prin ce am trecut. Ai mei și-au dat seama târziu ce era cu mine, m-au dus la doctor, dar era prea târziu. M-am luptat ani de zile cu depresia, am făcut ani de zile terapie, așa cum m-am luptat și cu kilogramele în plus”, a mărturisit Oana Roman.

Deși au trecut de atunci mai bine de 30 de ani, Oana nu poate uita momentele în care părintele ei o lovea. Am luat bătaie cu cureaua, de la tata, când eram mică. Se pare că eu am fost un copil mai năstruşnic. Probabil că tata, din frica de a nu păţi eu ceva.. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat şi mai multe. Cred că la el era un mod de a-şi controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani. De palma lui tata mi-aduc aminte şi astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi şi îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu îşi dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Nu m-a bătut niciodată ca să îmi lase semne. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a povestit Oana Roman, la Kanal D.