Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. „Eu am trăit ani de zile un abuz!”

Oana Roman a dat de înţeles că a trăit un adevărat coşmar în cei 10 de ani de relaţie cu Marius Elisei. Vedeta face dezvăluiri şocante după ce s-a despărţit de bărbatul alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă ani.

06 feb. 2023, 10:45
Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. „Eu am trăit ani de zile un abuz!”
Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. "Eu am trăit ani de zile un abuz!"

Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. Vedeta a fost acuzată pe reţelele de socializare că oferă prea multe detalii din viaţa privată, motiv pentru care a decis să vină cu dezvăluiri incredibile pentru a-şi justifica alegerea. Oana Roman susţine că prin gestul ei vrea să vină în ajutorul persoanelor care trec prin ce a trecut și ea, să le încurajeze să nu mai tacă atunci când sunt victimele unui abuz.

Citeşte şi: Simona Halep, suspendată cel puţin până la toamnă pentru dopaj. Cum a dat-o de gol chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou

„Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Doina Teodoru a făcut-o praf pe Monica Gabor. „De ce umblaţi cu boşorogi? Nu vă e ruşine să luaţi bani de la bătrâni?”

Vedeta a mai dezvăluit că a trăit într-un abuz continuu emoțional și mental și este sigură că în cazul ei se află multe alte femei care nu au curaj să vorbească despre asta. „Ca mine sunt milioane de femei, care trăiesc sigur și abuz fizic. Nu este cazul meu și nu a fost niciodată în viața mea”.