Oana Roman nu mai are probleme cu căderea părului. Ce soluţie a găsit: „Rezultatele sunt foarte bune”

Oana Roman nu mai are problemă cu căderea părului. La nici un an de la glumele care se făceau pe seama podoabei sale capilare, vedeta le-a arătat urmăritorilor ei cât de bogat este părul ei acum la rădăcină.

13 oct. 2022, 10:03
Oana Roman nu mai are probleme cu căderea părului. Ce soluţie a găsit: „Rezultatele sunt foarte bune”
Oana Roman nu mai are problemă cu căderea părului

Oana Roman nu mai are problemă cu căderea părului şi asta datorită unui tratament eficient la care a apelat. Într-un InstaStory, vedeta a dezvăluit ce produs a ajutat-o şi și-a arătat rădăcina firului de păr de aproape, astfel încât urmăritorii ei să vadă rezultatele pe care le-a obținut în câteva luni. Produsul este pe bază de ulei de ricin şi o să arate cum se foloseşte.

Citeşte şi: Cum arată vila pe care Oana Roman a pus-o la vânzare. Vedeta cere jumătate de milion de euro pe imobil

Oana Roman nu mai are problemă cu căderea părului

Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un ulei pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul.”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Anul trecut, Oana Roman a ținut să le răspundă răutăcioșilor care au lăsat comentarii și mesaje în care râdeau de faptul că îi cade părul și a precizat că aceste aspecte nu sunt lucruri de care cineva ar trebui să se amuze.

Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice …. care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme”, a spus vedeta, în noiembrie 2021, în timp ce se afla în vacanță în Cipru.