Oana Roman nuntă mare cu Marius Elisei, de ziua lui: „Va fi o nuntă burghezo-câmpenească, nu vreau mulăciuni!”

Oana Roman a anunțat că se mărită cu Marius Elisei, chiar de ziua lui, la doar câteva luni după ce au divorțat. Vedeta vrea o nuntă burgheză.

22 iul. 2021, 18:23
Oana Roman nuntă mare cu Marius Elisei, de ziua lui: „Va fi o nuntă burghezo-câmpenească, nu vreau mulăciuni!”

Oana Roman

a anunțat că se mărită din nou cu Marius Elisei, după ce doar cu câteva luni în umă divorțau. Deși, inițial fiica lui Petre Roman a spus că nu vrea nuntă ci că va face doar o reînnoire a jurămintelor la biserică, cei doi au decis până la urmă să facă pasul cel mare pentru a doua oară. oana Roman și Marius Elisei se pregătesc momentan pentru cununia civilă.

Îndrăgostiții au stabilit data nunți pe 24 septembrie, care este chiar ziua de naștere a lui Marisu Elisei.

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, conform click.ro.

Oana Roman dezvăluie rețeta salatei minune care ajutat-o să slăbească

Oana Roman 

a dezvăluit fanilor rețeta salatei care a ajuta-o să slăbească și pe care se bazează pentru a se menține în formă. Vedeta a trecut prin multe schimbări de-a lungul vieții, iar una dintre ele a fost atunci când Oana a slăbit mai multe kilograme și a ajuns la silueta dorită.

Au existat mai multe persoane care au dorit să știe cum anume a reușit Oana Roman să treacă printr-o transformare fizică atât de extremă. Recent, viitoarea doamnă Elisei a devoalat metoda la care a recurs pentru a scădea în greutate.

Cunoscută pentru faptul că îi place să împărtășească fanilor detalii din viața ei, Oana mărturisit fanilor pe rețelele de socializare ce anume conține salata minune.

Se pare că rețeta nu este deloc una simandicoasă, iar esențial este modul în care ingredientele sunt combinate. Oana a mai adăugat că acest fel de mâncare este unul foarte delicios, dar și consistent și plin de nutrienți.

„O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.