Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. De la ce a plecat scandalul între cele două foste prietene

Oana Roman şi Victoria Blochina au fost prietene foarte bune, însă acum sunt la cuțite și chiar la un pas de a ajunge în instanță. Scandalul a fost declanşat după ce s-au întors din vacanța pe care au petrecut-o împreună în Egipt.

08 iul. 2021, 20:52
Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. De la ce a plecat scandalul între cele două foste prietene

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina. Prietenia dintre cele două este istorie. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a făcut dezvăluiri după vacanța din Egipt, pe care a petrecut-o alături de fiica lui Petre Romanîn urmă cu două luni.

Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina

„Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus „Ohh… you are famous!” și ce crezi că spune ea: „Do you know Madonna in America? I am Madonna in România”, am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România”, a povestit Vica Blochina. Aceasta a vorbit și despre relația Oanei Roman cu Marius Elisei și cum a încercat să-l facă gelos pentru a-l recupera. „S-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ”, a mai povestit Vica Blochina.

Vica Blochina o desfiinţează pe Oana Roman: „În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani”

Oana Roman nu a vrut să-i răspundă, inițial, cu aceeași monedă Vicăi Blochina. Fiica lui Petre Roman susține că o va acționa în judecată, așa cum a mai procedat în trecut când a fost denigrată. „Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…”, a spus Oana Roman. „Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni! Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta”, a mai menționat Oana Roman la Xtra Night Show.