Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare. Lorena a postat imaginile pe Facebook: „Această balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu”

Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare. Un mega-scandal s-a declanşat recent, după ce fostul prezentator de la Pro TV a făcut o serie de declaraţii cu privire la reprezentantele sexului frumos, că ar trebui "să mai treacă pe la săliţă".

19 iul. 2022, 08:31
Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare. Lorena a postat imaginile pe Facebook: „Această balenuță cu siluetă greu de ținut în frâu”
Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare

Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare. Se pare că nu doar bărbatul are o problemă cu femeile care au vergeturi sau kilograme în plus, ci şi Lorena, partenera lui. Aceasta a publicat pe Facebook un mesaj răutăcios la adresa unei doamne mai …plinuțe!

Soţia lui George Buhnici a jignit o femeie la mare

Fără să stea prea mult pe gânduri, Lorena Buhnici a și fotografiat-o pe femeia în cauză, publicând ulterior imaginile pe contul său de socializare, alături de un mesaj extrem de dur. Lorena a numit-o pe doamna respectivă nici mai mult nici mai puțin decât „balenuță”, comentând pe marginea „siluetei greu de ținut în frâu”.

Citeşte şi: Ilona Brezoianu se implică în scandalul momentului: „Mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc”

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook, potrivit Click.ro. În încurajarea sa a venit nimeni altul decât George Buhnici, care s-a grăbit să dea like postării.

George Buhnici, prima reacție după declarațiile misogine

George Buhnici a avut și el o primă reacție după izbucnirea scandalului privind criticile pe care le-a adus sexului frumos.

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. Nu mă așteptam ca, din tot ceea spun și fac, o metaforă să aibă un astfel de succes după un interviu pentru un show de la TV. Interesant este că interviul nici nu a avut succes, nici pe TV și nici online, în prima săptămână după publicare. Acel interviu a fost reîncărcat parțial pe unele grupuri online și amplificat în ultimele două-trei zile.

Am criticat public expunerea obezității și celulitei. Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională.

O persoană obeză nu alege să fie obeză dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”, a explicat Buhnici pe site-ul său.