Oana Roman o face praf pe Iulia Albu: „Iz de gaiță pe prispa casei”. De la ce a pornit scandalul

Oana Roman a replicat dur după ce Iulia Albu i-a criticat ținutele în cadrul emisiunii "Poliția Modei" de la Antena Stars. Vedeta a ținut să-i transmită câteva cuvinte dure creatoarei de modă!

05 apr. 2022, 11:23
Oana Roman o face praf pe Iulia Albu: „Iz de gaiță pe prispa casei”. De la ce a pornit scandalul
Oana Roman o face praf pe Iulia Albu: "Iz de gaiță pe prispa casei"

Oana Roman o face praf pe Iulia Albu: „Iz de gaiță pe prispa casei”. În urmă cu doar câteva zile, ținutele Oanei Roman au fost comentate în cadrul emisiunii ”Poliția Modei” de la Antena Stars, acolo unde Iulia Albu a spus, printre altele, despre vedetă că e „lipsită de gust”.

Oana Roman o face praf pe Iulia Albu: „Iz de gaiță pe prispa casei”. De la ce a pornnit scandalul

Oana Roman a reacţionat pe InstaStory, unde a făcut-o praf pe Iulia Albu. „Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. Pe ideea dacă nu ai bun gust eu te comentez. Ei bine eu cred că lumea deja știe că bunul gust este ceva subiectiv”, a scris Oana Roman.

Cum a reușit, de fapt, Oana Roman să scape de 20 de kilograme. Vedeta nu se mai ascunde, le-a spus tuturor adevărul

„Poate mie mi se pare că ceea ce-ți place ție este un mare kitsch și invers. În schimb bunul simț este norma universal valabil și cu toții ar trebui să știm cu să ne încadrăm în limitele bunului simț. Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust”, a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman, dezvăluiri despre relația tensionată cu tatăl ei: „Am pierdut foarte mult în viață. Nu știu să fiu foarte diplomată, nu știu să slugăresc, nu știu să fiu ipocrită”

Iulia Albu a mai spus în emisiunea sa că Oana Roman își editează mult prea tare fotografiile și acestea ajung să fie deformate. „Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a spus Iulia Albu.