Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei: „Nu m-am luat niciodată după părerea altora”

Oana Roman a făcut primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei. După ce s-au sărutat la malul mării, fanii au aşteptat cu nerăbdare mai multe detalii. Însă, vedeta nu vrea să le ofere momentan, dar a dat de înţeles că este fericită.

23 iun. 2021, 12:31
Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei: „Nu m-am luat niciodată după părerea altora”
Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei. Vedeta a spus că fanii ei vor afla mai multe în cadrul emisiunii Mămici de Pitici cu Lipici.

Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în care merg de peste 25 de ani în fiecare an”, a spus Oana Roman pentru Star Matinal.

Oana Roman, primele declaraţii după împăcarea cu Marius Elisei

Întrebată dacă fiica lor e fericită că-i vede din nou împreună pe ea și pe Marius Elisei, Oana a răspuns că nu i-au lipsit niciodată „cu totul” Isabelei.

Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată. Cred că secretul meu este că nu m-am luat niciodată după părerea altora, nu am trăit niciodată după gura lumii și am făcut întodeauna numai ce am simțit eu că trebuie să fac. Asta m-a ajutat foarte mult să rămân eu însămi”, a adăugat ea pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Oana Roman și Marius Elisei au mers în prima vacanţă împreună după divorţ. Unde au plecat alături de fetiţa lor

Oana Roman, anunţ trist despre mama sa

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, suferă de la multe afecțiuni, printre care și Parkinson.

Vedeta a fost nevoită să se ducă la farmacie să îi ia rețeta de medicamente pentru următoarele două luni și a rămas șocată atunci când a văzut cât de multe sunt. „Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este”, a scris Oana Roman pe Instagram.


loading...