Oana Roman rupe tăcerea! Motivul REAL al divorţului de Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit la o emisiune tv motivele care au condus la destramarea relaţiei sale cu Marius Elisei.

07 ian. 2020, 19:58
Oana Roman rupe tăcerea! Motivul REAL al divorţului de Marius Elisei

Oana Roman a precizat că nu este vorba de înşelat, ci doar de nepotrivire de caracter.

Oana Roman a răbufnit la adresa celebrului ei tată: „A uitat de mine anul ăsta. Şi de ziua Isei, şi de ziua mea şi mai ales de Crăciun”

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Isabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm.

El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte. E mai bine să se știe de la mine.

Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a declarat Oana Roman.