Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”

Oana Roman se mândreşte cu felul în care arată, mai ales că a slăbit enorm. Vedeta şi-a surprins fanii în noaptea de Ajun, atunci când a făcut un instastory dezbrăcată în cada plină cu spumă.

25 dec. 2020, 10:28
Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte”

Oana Roman a făcut un instastory în timp ce se relaxa în cada plină cu spumă. Pe imagini, vedeta a scris următoarele gânduri: “Fericire, relaxare! Calm. Liniște”.

Oana Roman, filmată goală în cadă. Secretul dezvăluit în seara de Ajun

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor şi un mic secret. Vedeta a anunţat că este în discuții cu șefii unui post de televiziune și că va face parte dintr-o emisiune, care va începe în ianuarie.

“Și, cum stăteam eu liniștită la mine în cadă ca să mă pregătesc să mă relaxez, mi-am adus aminte că trebuie să vă anunț ceva! Sunt în discuții și în negocieri pentru ca, din ianuarie, să încep un proiect în televiziune. Nu este un proiect în care voi fi moderator, dar este un proiect în care voi filma foarte mult și mă veți vedea foarte des.

Cred că săptămâna viitoare voi finaliza discuțiile și voi semna contractul. Așa că, avem foarte mari șanse să ne vedem din ianuarie pe televizor, cel puțin de trei ori pe săptămână. Și sunt foarte fericită că acest proiect a venit într-un moment în care chiar aveam nevoie de un proiect noi”, a declarat Oana Roman într-un mesaj video publicat pe Instagram Stories.

Vedeta le-a mărturisit prietenilor virtuali că va sărbători Crăciunul alături de mama sa, micuţa Isabela fiind la tatăl ei, Marius Elisei.

Citeşte şi Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Reamintim că Oana Roman a anunțat recent pe Instagram că s-a despărțit de Marius Elisei, după o căsnicie de 6 ani. Mai mult, vedeta a rămas și fără afacerea cu haine, demarată de puțin timp.

„Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi.

E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă”, a scris Oana Roman pe Instastoy.


loading...