Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme în decursul unui an, fără să ţină vreo dietă drastică. Ea a urmat un regim echilibrat pe care l-a “combinat” cu proceduri de remodelare corporală.

19 dec. 2020, 09:40
Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Oana Roman mărturiseşte într-o postare cum a reușit să slăbească 20 de kilograme. Ea spune că a făcut trei proceduri renumite de remodelare corporală, a ținut dieta Intermitent Fasting și a băut multe ceaiuri de slăbit. Pe lângă faptul că în decursul unui an a reușit să slăbească 20 de kilograme și să scape de nici mai mult, nici mai puțin de 14 cm în talie și șolduri.

Oana le-a arătat şi live, „cârcotaşilor”, că nici vorbă să mai aibă bărbie dublă sau obraji pufoși. Ceva burtică însă mai are, și asta pentru că Oana nu a reușit să facă proceduri de remodelare corporală și în zona abdomenului din cauza problemelor de sănătate cu care s-a pricopsit la scurt timp după nașterea fetiței, Iza.

Citeşte şi SCANDAL în showbiz! Oana Zăvoranu o atacă dur pe Oana Roman: „Peppa Pig, să nu mai comentezi de mine, nesimţito”

Oana nu poate face orice procedură în zona abdomenului pentru că are o plasă pe care medicii i-au pus-o la scurt timp după nașterea Izei, când a avut mari probleme de sănătate, a fost la un pas de nenorocire după ce făcuse o infecție puternică care se putea transforma în septicemie. Zona este sensibilă și nu poate face orice proceduri pentru că ar putea da peste alte probleme, nu-și poate pune sănătatea în pericol. Însă s-a interesat și ar putea face o operație estetică, abdominoplastie se numește și ar mai scăpa și de surplusul de grăsime de la burtă”, susțin surse din anturajul vedetei, citate de Ciao.

Oana Roman a fost la un pas de moarte

Oana Roman a avut mari probleme după nașterea fetiței, venită pe lume prin cezariană în februarie 2014. La câteva zile după intervenție, tăietura a început să sângereze și nu dădea semne de vindecare. Ea a mers din nou la spital unde medicii au constatat că are o infecție puternică, astfel că a fost operată din nou, infecția afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

Cea de-a treia operație însă a durat mai multe ore, asta pentru că medicii au fost nevoiți să-i taie o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia i-au montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, după cum s-a scris în presă în urmă cu câțiva ani.