Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei. Cum s-au dat de gol

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elsei. Cum s-au dat de gol.

25 dec. 2019, 11:55
Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei. Cum s-au dat de gol

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, însă au rămas destule semne de întrebare în urma anunțului făcut de vedetă, scrie cancan.ro. Oana nu a scris nimic referitor la un eventual divorț și chiar a ținut să insiste asupra acestui aspect. Mai mult, din viața fetiței lor nu trebuie să lipsească Marius, evident, iar perioada sărbătorilor de iarnă poate fi una în care cuplul se va reuni.

Citeşte şi Oana Roman nu divorţează de Marius Elisei. „Am verigheta pe mână”

Oana a declarat că timpul le va rezolva pe toate, așa cum se întâmplă de foarte multe ori, iar până atunci va fi „lămurită” cu privire la toate „ingredientele” relației.

„Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația. Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot”, a spus Oana Roman.

Pasionat de gătit, Marius Elisei a postat pe contul de Instagram o poză cu preparatele de Crăciun, sarmalele, fix de pe foc. „Am făcut și sarmalele… Crăciun fericit vă doresc…”, a scris Marius la descrierea pozei.

Reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară, iar mesajul pe care ea i l-a transmis lui Marius i-a pus pe mulți pe gânduri. „Deja?????Wow!Ce harnici ați fost!, a comentat Oana la postarea tatălui copilului.

Bineînțeles, toți cei care îi urmăresc pe Oana și pe Marius presupun că aceștia vor fi împreună de sărbători, și pentru ca fetița lor să se simtă cât mai bine, alături de părinți, dar – poate – și pentru a reconsidera unele greșeli ale trecutului.

Ulterior, Oana Roman a postat pe contul de Facebook fotografii în care apare alături de fetiţa ei şi de Marius.