Oana Roman sare la gâtul lui Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon. Să-ți fie rușine”

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă. Vedeta susține că fiica sa plânge de dorul tatălui ei și a lansat noi acuzații dure la adresa fostului său partener.

10 feb. 2023, 09:47
Oana Roman sare la gâtul lui Marius Elisei: ”Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat și nici măcar nu ai răspuns la telefon. Să-ți fie rușine”

Oana Roman sare la gâtul lui Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu mai bine de o lună, iar de atunci și până acum, scandalurile dintre cei doi s-au ținut lanț.

Citește și Oana Roman, prima reacţie după acuzațiile făcute de Marius Elisei. Replici suburbane între cei doi

Oana Roman sare la gâtul lui Marius Elisei

Războiul replicilor acide și a acuzațiilor dure dintre Oana Roman și Marius Elisei este departe departe de a se încheia. Recent, Oana Roman a lansat noi acuzații dure la adresa fostului partener, care a blocat-o pe rețelele de socializare.

Vedeta susține că fiica sa plânge de dorul tatălui ei și l-a acuzat pe Marius Elisei că inventează scuze pentru a nu petrece timp cu copilul său.

”Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.

De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă. L-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el. El i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram, potrivit Viva.ro.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare și mesajele pe care i le-a trimis fostului soț și nu s-a ferit să le arate fanilor săi cum s-a rugat de acesta să meargă și să petreacă timp cu fiica lor sau măcar să o vadă puțin.

”Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat ieri toată ziua. Nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori. Tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine. Isa nu merită așa bătaie de joc. Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună. Îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua. Nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină. Este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești. Nu s-o duci dimineață la 7 la școală. Nu nimic. Doar s-o vezi să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?”, i-a scris Oana Roman lui Marius Elisei.

Citește și Oana Roman, în război cu sora sa. Acuzații extrem de dure la adresa Catincăi Roman. „Mama mi-a rupt inima. Asistenta mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă”