Oana Roman și-a făcut schimbare de look. Cum arată acum soția lui Marius Elisei: „Gata sunt fresh!”

Oana Roman este în focul pregătirilor de sărbători, așa că a trecut pragul stilistului pentru a se răsfăța cu o nouă schimbare de look.

15 dec. 2021, 16:47

Oana Roman se pregătește intens pentru sărbători și vrea să fie în cea mai bună formă, de aceea soția lui Marius Elisei a vizitat un salon de înfrumusețare.

Oana Roman zace la pat. Starea vedetei este îngrijorătoare: „Vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc”

Influencerița a postat pe Instagram că a vizitat un salon de fițe din inima Bucureștiului pentru a-și schimba coafura. Vedeta este recunoscută pentru aparițiile uneori extravagante mai ales că adoră să poarte peruci. De această dată soția lui Marius Elisei a ales să-și vopsească părul într-o nuanță cât mai apropiată de culoarea naturală, astfel că a optat pentru un brunet închis.

Oana Roman și-a dorit și o coafură mai specială, motiv pentru care și-a făcut bucle în stil retro, iar vedeta a fost foarte încântată de rezultat.

„În sfârșit, m-am vopsit. Gata, sunt fresh, ce păr frumos am. Doamne, și ce bucle. Îmi place foarte mult. Și ghiciți ce? Acum trebuie să plec pe drumuri cu părul ăsta frumos pentru că am multe treburi de rezolvat. Asta e.”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Câţi bani cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram. Vedeta este asaltată cu contracte!

Câţi bani cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram.Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde îşi ţine fanii la curent cu aspecte din viața sa, dar şi unde face reclamă pentru foarte multe produse.

Oana Roman dă din casă. Cu ce se ocupă de fapt Marius Elisei: „Este sursa noastră principală de venit”

De exemplu, pentru pâinea Wasa, Oana Roman primește aproximativ 300 de euro pentru o singură postare, relatează voceabanilor.ro. Mai mult decât atât, vedeta a făcut reclamă pe contul ei de Instagram și pentru o firmă de materiale de construcții.

Oana Roman a câștigat recent procesul cu RA-APPS cu privire la moștenirea primită de la mătușa ei. Procesul, destul de îndelungat, s-a întins pe o perioadă de patru ani de zile. Oana și sora ei, Catinca, au primit moștenire o casă cu curte la Sinaia, alături de o sumă consistentă de bani. „Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, a spus Oana Roman.


loading...
Partenerii noștri