Oana Roman zace la pat. Starea vedetei este îngrijorătoare: „Vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc”

Oana Roman întâmpină probleme serioase de sănătate din cauza unor simptome care au pus-o la pat. Vedeta se teme că ar putea suferi de o afecțiune mai gravă decât o simplă viroză.

03 dec. 2021, 11:52
Oana Roman zace la pat. Starea vedetei este îngrijorătoare: „Vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc”

Oana Roman se confruntă de ceva vreme cu probleme de sănătate care i-au dat viața peste cap. Deși inițial, vedeta credea că suferă de o viroză respiratorie, acum ea se gândește că lucrurile ar putea fi mult mai grave.

Soția lui Marius Elisei a făcut deja patru teste rapide pentru depistarea COVID, însă are de gând să facă și un test PCR, întrucât prezintă simptome specifice bolii.

Oana Roman, bolnavă la pat, chiar de 1 Decembrie. Planurile vedetei au fost date peste cap: „Mă simt foarte rău”

„Mă simt un pic mai bine decât ieri, dragilor. În continuare tușesc, îmi curge nausl, îl am înfundat.

(…) Am făcut patru teste Covid-19, toate sunt negative, însă vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc.”, a relatat Oana Roman, pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman și-a luat toate măsurile de siguranță pentru a preveni infectarea cu COVID-19, vedeta a făcut inclusiv a treia doză. Cu toate acestea, partenera lui Marius Elisei suferă de o tuse care nu-i dă pace de câteva zile și se simte lipsită de energie. Oana a declarat cu privire la a treia doză că nu a avut reacții adverse și că totul a decurs bine.

„Am primit foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum mă simt după doza a treia de vaccin. Eu nu am avut nicun fel de simptome, absolut nimic, doar o durere locală în locul în care mi s-a făcut vaccinul. Mă doare puțin mâna, în rest, nici febră, nici frisoane, dar nici stare de oboseală.”, spunea Oana Roman imediat după vaccin, pe rețelele de socializare.

Oana Roman dă din casă. Cu ce se ocupă de fapt Marius Elisei: „Este sursa noastră principală de venit”

Oana Roman trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Marius Elisei, care este și tatăl fetiței sale. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum își câștigă existența soțul Oanei Roman, iar într-o recentă sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, vedeta a lămurit misterul.

Oana Roman și Marius au o afacere cu îmbăcăminte, de care se ocupă împreună și care reprezintă principala lor sursă de venit.

“Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit”, a explicat Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a făcut o criză de nervi pe DN1 și s-a luat la ceartă cu polițiștii: „Nu sunteți în stare de nimic. Vă bateți joc de oameni”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în februarie, însă, la scurt timp, bărbatul a făcut tot posibilul să se împace cu mama copilului său. Aceasta i-a mai oferit încă o șansă, iar în prezent relația lor este pe drumul cel bun.

Oana Roman și Marius Elisei au de gând să organizeze o reînnoire a jurămintelor, dar evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Întrebată de cei care o urmăresc dacă este fericită, fiica fostului prim-ministru al României a răspuns că este mulțumită cu tot ce i-a oferit Dumnezeu până în prezent.

“Sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reușit să construiesc în viața asta și pe principiul pe care l-am învățat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmează!”, a răspuns Oana Roman.

Oana Roman a mai vorbit despre relația cu Marius Elisei, amintindu-și de momentele plăcute și triste care le-au urmărit relația, terminând cu o declarație de dragoste pentru partenerul ei.

“Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns, cu fericire și tristețe, dar, per total, a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu. Nu e ușor în fiecare zi dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta!”, a scris Oana, potrivit CanCan.ro.

 


loading...
Partenerii noștri