Oana Roman și Marius Elisei în luna de miere, la jumătate de an după divorț. Cum au fost surprinși cei doi: „Lucrurile s-au schimbat radical”

Oana Roman și Marius Elisei au mers în cea de-a doua "lună de miere", chiar în stațiunea Mamaia, unde au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre.

11 aug. 2021, 08:47

Oana Roman, 45 de ani și Marius Elisei au mers în cea de-a doua lună de miere, la fix o jumătate de an de la divorţ. Cei doi îndrăgostiți s-au relaxat pe o plajă din Mamaia, unde și-au manifestat public afecțiunea unul față de celălalt, prin sărutări și îmbrățișări tandre.

Chiar dacă Oana și Marius Elisei au divorțat în urmă cu șase luni, între ei s-a reaprins o dragoste sinceră. Cuplul s-a ținut de mână, iar Marius Elisei a avut grijă ca iubitei lui să nu-i lipsească nimic și să-i împlinească fiecare capriciu. Proaspătul soț i-a așezat șezlongul partenerei sale și i-a adus înghețată și apă rece ca să se răcorească.

Niciunul dintre ei nu a intrat în apă, iar după câteva ore petrecute pe plajă, unde s-a plimbat pe malul mării și au conversat intimități, s-au îndreptat către hotelul de lux, unde erau cazați.

„A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte! Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori”, a declarat Oana pentru Click!, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Oana Roman nuntă mare cu Marius Elisei, de ziua lui: „Va fi o nuntă burghezo-câmpenească, nu vreau mulăciuni!”

Oana Roman

 a anunțat că se mărită din nou cu Marius Elisei, după ce doar cu câteva luni în umă divorțau. Deși, inițial fiica lui Petre Roman a spus că nu vrea nuntă ci că va face doar o reînnoire a jurămintelor la biserică, cei doi au decis până la urmă să facă pasul cel mare pentru a doua oară. oana Roman și Marius Elisei se pregătesc momentan pentru cununia civilă.

Îndrăgostiții au stabilit data nunți pe 24 septembrie, care este chiar ziua de naștere a lui Marisu Elisei.

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, conform click.ro.