Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit. Vedeta a rămas fără soţ şi fără afacere: „Nu am avut de ales!”

Oana Roman a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de marius Elisei, tatăl fetiței ei. Ba, mai mult, vedeta a rămas și fără afacerea cu haine, demarată de puțin timp.

22 dec. 2020, 10:19
Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit. Vedeta a rămas fără soţ şi fără afacere: „Nu am avut de ales!”

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit, după o căsnicie de 6 ani, presarată cu mai multe scandaluri. Vedeta a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de tatăl fetiței ei, ba, mai mult, a rămas și fără afacerea cu haine, demarată de puțin timp.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit

„Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi. E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Firma, site-ul, au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. Au rămas pozele cu mine, deși am avut rugămintea ca ele să fie eliminate. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă”, a scris Oana Roman pe Instastoy.

„Nu am avut de ales!”

„Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu, atât profesional cât și personal. Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai scris Oana Roman.
Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă

Oana Roman şi Marius Elisei au avut mai multe tentative de a se separa. În 2017, cei doi ajunseseră într-un impas în căsnicie, dar au reuşit să treacă peste neînţelegeri şi au rămas să-şi crească fetiţa împreună. „Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!”, scria atunci Oana Roman pe contul ei de Facebook. Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014.