Oana Roman, singură de sărbători, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Cum își petrece vedeta Crăciunul

Oana Roman a făcut astăzi ultimele cumpărături pentru Crăciun. A luat cadouri pentru cei dragi și spune că abia așteaptă să se bucure de magia sărbătorilor.

24 dec. 2020, 19:45
Oana Roman, singură de sărbători, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Cum își petrece vedeta Crăciunul

În timp ce fiica ei, Izabela, se afla la Marius Elisei, Oana Roman a făcut ultimele pregătiri pentru cea mai așteptată sărbătoare a anului. Vedeta a spus că în Ajunul Crăciunului va fi acasă, iar pe 25 va merge în vizită.

„Recunosc că abia aștept să vină Crăciunul, să vină Moș Crăciun. Chiar dacă mi-am făcut singură câteva cadouri, sper să vină și la mine Moș Crăciun anul ăsta. Casa e pregătită, miercuri să gătim și în seara de Ajun vom fi acasă, apoi vom merge într-o vizită, într-un cadru foarte restrâns”, a spus Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman Marius Elisei, s-au despărțit, iar soțul vedetei a plecat de acasă cu afacerea online a acesteia. Totuși, Oana încearcă să fie optimistă, să treacă peste această perioadă dificilă și să se bucure de sărbători.

„Încerc să intru în spiritul sărbătorilor. Trebuie să ne bucurăm de tot ce avem și să fim recunoscători pentru tot”, a spus Oana Roman într-un alt Instastory.

Fiica lui Petre Roman a menționat că ea nu s-a implicat în actele afacerii, iar încrederea i-a fost trădată acum, fiind afectată și profesional după despărțire.

„Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe”, a mai povestit ea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit. Vedeta a rămas fără soţ şi fără afacere: „Nu am avut de ales!”

Cum a cărat vloggerul Andy Popescu un brad de 80 de lei cu Lamborghini Aventador de 740 de cai putere, care costă sute de mii de euro


loading...