Oana Roman șterge pe jos cu Marius Elisei, care timp de trei ani nu i-a plătit pensie alimentară Isabelei: „Sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură”

După divorțul de Marius Elisei, Oana Roman o crește de una singură pe fiica sa, Isabela. Vedeta susține că fostul soț nu se implică deloc din punct de vedere financiar, acesta sustrăgându-se și de la plata pensiei alimentare, de 500 de lei.
Alina Costache
24 mai 2024, 11:00
Oana Roman șterge pe jos cu Marius Elisei, care timp de trei ani nu i-a plătit pensie alimentară Isabelei: „Sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură”
Oana Roman își crește singură fiica, după divorțul de Marius Elisei

La trei ani de la divorțul de Marius Elisei, Oana Roman reușește să își crească de una singură fiica. Cele două au învățat cum să se descurce singure și să nu se bazeze pe ajutorul pe ajutorul bărbatului, care este o prezență destul de rară a Isabelei. Acesta și-a refăcut viața și locuiește în casa iubitei lui.

Oana Roman are grijă să o educe pe fiica sa să fie responsabilă când vine vorba de bani, ba chiar o implică în munca pentru campaniile sale din mediul online.

„Da, ea știe că se muncește mult pentru bani. Mă ajută în munca mea și înțelege foarte bine că banii ăia care vin în fiecare lună înseamnă muncă și mă ajută. Îmi face poze, îmi face filmări, stă cu mine când editez, când montez, când pregătesc campaniile și a învățat foarte bine și a înțeles foarte bine că lucrurile astea costă”, a declarat Oana Roman pentru Cancan.ro.

Citește și: Oana Roman este imună la răutățile fanilor: „De 30 de ani eram la nebuni”. De ce a renunțat la televiziune

Fiica Oanei Roman își câștigă de una singură banii și este foarte chibzuită atunci când vine vorba de economiile sale. Primește bani și de la bunicul ei, Petre Roman, care în fiecare an, de Crăciun, îi dă 100 de euro.

„Evident, primește recompensă, Isa are banii ei. Își vinde tablourile în fiecare an și cu banii strânși cumpără ajutoare pentru copiii nevoiași, asta a făcut anul trecut, vom face și anul acesta. Este foarte atentă cu banii. Tata îi dă tot timpul de Crăciun, de ziua ei, îi dă câte 100 de euro, de exemplu, și are foarte mare grijă cum cheltuie banii respectivi, adică e foarte  atentă. De Revelion, la sorcovă, reușește să strângă destul de mulți bani și apoi și-i cheltuie cum știe ea, își cumpără anumite lucruri, dar nu e nesăbuită, adică e destul de echilibrată. Eu sper să înțeleagă că trebuie să fim responsabili în raport cu banii”, mai spune Oana Roman.

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, nu a plătit pensie alimentară în cei trei ani de când s-a despărțit de mama fiicei sale. Mai mult, alocația fiicei sale este blocată într-un cont administrat de el, la care Oana și Isabela nu au au acces.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a dezvăluit Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, la un pas să cedeze la parastasul de trei luni al mamei sale! Scene sfâșietoare surprinse la cimitir

Fiica lui Petre Roman spune că nu mai are ce să discute cu fostul ei soț, dar se bucură că o poate crește pe fiica sa de una singură, fără sprijin din partea cuiva.

„Nu doresc să discut cu dânsul absolut deloc. Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2- 3 e-mailuri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste emailuri, deci există și alte căi, vom vedea. Deocamdată am avut alte priorități. Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură, fără probleme”.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Gara din România care a fost ridicată de pușcăriași. Construită cu marmură, era o mândrie pentru țară, dar puține trenuri mai ajung acum în ea
Capital.ro
Ţara dispare de pe hartă. Se fac planuri de INVAZIE: O necesitate ISTORICĂ
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
A fost dezlegat cel mai mare mister al omenirii. De ce trăim un anumit număr de ani
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Șoferii, obligați să plătească. Banii pe care conducătorii auto nu erau pregătiți să-i achite
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Aproximativ 400 de militari ruși în încercuire la Vovceansk, regiunea Harkov
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?