Oana Roman urmează să se opereze. De ce ajunge vedeta pe mâna medicilor

Oana Roman a luat decizia pe care a amânat-o o perioadă de timp. Vedeta urmează să se opereze în primăvară.

10 ian. 2023, 09:32
Oana Roman urmează să se opereze. De ce ajunge vedeta pe mâna medicilor

Oana Roman e pregătită să se opereze, iar medicii au informat-o că recuperarea nu va fi deloc ușoară.

Problemele Oanei Roman au început să apară atunci când a decis să slăbească. A reușit să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme și a fost foarte mândră de rezultat. Nu a luat în considerare niciun moment să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, ci s-a ambiționat să-și schimbe stilul de viață. Din cauză că a slăbit așa mult, are un exces de piele la nivelul abdomenului de care vrea să scape.

Oana Roman e hotărâtă ca acum să facă o addominoplastie, care să o ajute în acest sens. S-a gândit deja la fiecare detaliu și și-a programat operația la începutul lunii martie. Chiar dacă a amânat operația o perioadă lungă de timp. acum chiar e momentul.

„Trebuie, sunt obligată să o fac, doar că am amânat-o foarte mult timp, nepermis de mult timp. Trebuie să îmi fac o abdominoplastie pentru că am rămas cu foarte multă piele în exces la nivelul abdomenului. Acolo nu am voie să fac proceduri pentru că am acea operație foarte grea pe care am avut-o după ce am născut și trebuie să fac o abdominoplastie. Acum am zis că gata, la începutul lui martie mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept”, a spus Oana Roman, într-un interviu acordat pentru ego.ro.

Citește și Oana Roman vrea să-şi vândă casa din cauza facturilor uriaşe: „Există cineva care nu este afectat?”

Recuperarea va dura aproximativ 2-3 săptămâni, însă ținând cont că e o persoană activă, îi va fi, probabil, destul de dificil.

Cum a slăbit Oana Roman fără sport

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari. Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-i pun viața în pericol.

Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13:00, 14:00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr. Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a continuat ea.