Cum a slăbit Oana Roman fără să facă sport. Medicul i-a interzis: „Nu pot să merg la sală și nici să alerg”

Oana Roman a uimit pe toată lumea cu rezultatele spectaculoase obţinute în urma dietei. Munca fiicei lui Petre Roman a fost mult mai mare din cauză că are interzis la efort fizic.

19 aug. 2022, 09:15

Oana Roman este o fire perseverentă, așa că atunci când își stabilește un obiectiv, reușește să îl atingă. Așa s-a întâmplat și cu schimbarea stilului de viață din ultimul timp, care a obligat-o treptat treptat să își schimbe garderoba, întrucât silueta ei se contura cu fiecare zi.

Oana Roman a slăbit zeci de kilograme, iar semnele sunt extrem de vizibile. Pe rețelele sociale, dar și în spațiul public, vedeta are o apariție impecabilă și reușește să întoarcă priviri de fiecare dată. Totuși, ea a recunoscut că nu poate să facă sport, din cauza unor probleme de sănătate.
Fosta prezentatoare este mereu activă în mediul online, unde ține legătura cu fanii ei. Recent, un urmăritor a întrebat-o pe vedetă legat de tipul de sport pe care îl practică. Răspunsul ei a venit numaidecât!

Oana Roman, în lacrimi după ce a fost în vizită la mama sa: „Am trăit o minune…”. Noi detalii despre starea de sănătate a Miorei Roman

Vedeta a povestit, pe Instagram, că nu poate să facă sport din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate astea, ea a reușit să slăbească zeci de kilograme și să strălucească cu fiecare apariție.

„Eu nu pot să fac sport, pentru că am avut o operație foarte gravă după ce am născut, era să mor, am o operație foarte mare la abdomen, ceea ce îmi interzice să fac mișcări prin care să-mi folosesc mușchii abdominali, pentru că am risc de complicații foarte mari. Deci eu nu pot să merg la sală, nu am voie nici să alerg, pot să merg pe jos, ăsta e singurul lucru pe care pot să-l fac. De asta singura variantă pentru mine sunt procedurile, ca să nu-i pun viața în pericol’, a spus Oana Roman pe Instagram.

Ce dietă ține Oana Roman
„Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13:00, 14:00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr. Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil’, a continuat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Citeste si Oana Roman reacţionează după acuzaţiile că şi-a abandonat mama în azil. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman. „Degenerările astea neuronale nu stau pe loc”

„Întâi am început să fac proceduri cu niște aparate extrem de performante și după primele 2 ședințe de criolipoliză, când m-am măsurat și am văzut că aveam aproape 8 centimetri minus în talie și la șolduri, după 2 ședințe, adică după vreo 4 luni, atunci am înțeles că e posibil și că pot să merg mai departe combinând cu o dietă.

Am perioade de o săptămână din când în când în care opresc fastingul și mănânc și dimineață, dar eu mă simt foarte bine și vreau să spun că eu am analizele foarte bune. Adică am plecat dintr-un punct în care am fost și foarte rău bolnavă. Tiroida mea acum este perfect echilibrată, pentru că trebuie să-mi fac din 3 în 3 luni analizele ca să văd cum stau. Am o singură carență de fier, dar în rest am analize bune.

De exemplu, eu mănânc o gustare la început care poate să fie un sake sau poate să fie niște fructe și apoi am o masă practic mai consistentă. Mănânc fripturi, mănânc salate, mănânc pește, mănânc și mâncare gătită. Marius gătește senzațional de bine și este un foarte mare avantaj pentru mine faptul că el gătește. În fine, mănânc din toate, dar cu măsură„, a mai explicat Oana Roman la Sinteza Zilei.