Oana Roman vorbeşte despre plecarea soţului de acasă. Vezi cum s-a ajuns în această situaţie

Oana Roman trece, in aceste zile, prin clipe cumplite. Si toate acestea pentru ca Marius, sotul ei, a plecat de acasă. Anunţul a picat ca un trasnet pentru fanii de pe facebook care au crezut că se anunţă un divorţ. Din fericire, soţul Oanei pleacă în străintate pentru a-şi întreţine familia.

RomaniaTV.net
04 nov. 2014, 21:48
Oana Roman vorbeşte despre plecarea soţului de acasă. Vezi cum s-a ajuns în această situaţie

„Multumesc mult tuturor celor care mi au transmis mesaje de incurajare, mai ales cei care trec prin aceeasi situatie avand un membru al familiei plecat sa munceasca in strainatate. Multi s au grabit sa si frece mainile de bucurie si sa dea titluri ca urmeaza divort si ca Marius m a parasit. Ei bine spre nefericirea lor nu e asa. Sotul meu a facut cel mai fumos gest de iubire, a ales sa plece singur departe de familie pentru a ne fi noua mai bine. Ne iubim mai mult ca oricand si suntem de fapt mai uniti ca oricand”, a scris Oana Roman pe Facebook marţi seara.

Marius si Oana Roman s-au casatorit anul acesta, pe 15 ianuarie, iar cununia religioasa a avut loc la inceputul verii, ocazie cu care au si crestinat-o pe fetita lor.

Vezi şi: Oana Roman a suferit TREI INTERVENŢII CHIRURGICALE. Uite cu ce semne a rămas pe abdomen