Oana Roman a făcut o criză de nervi pe DN1 și s-a luat la ceartă cu polițiștii: „Nu sunteți în stare de nimic. Vă bateți joc de oameni”

Oana Roman a fost protagonista unui scandal monstru cu polițiștii care dirijau traficul pe drumul spre Brașov. Vedeta a răbufnit la adresa a doi ofițeri, care au blocat traficul și au creat aglomerație.

28 nov. 2021, 01:27

Oana Roman a decis să meargă într-o bine meritată vacanță la munte, dar în drum spre Brașov, vedeta și-a vărsat nervii pe doi polițiști, care au oprit circulația și au generat un adevărat haos.

Marius Elisei s-a întrecut pe sine însuși, răsfăț de cinci stele pentru Oana Roman: „Mi-a făcut ziua frumoasă!”

Soția lui Marius Elisei își începuse foarte entuziasmată ziua, încântată că pleacă într-o mică escapadă cu partenerul. Ceea ce le-a stricat amândurora dispoziția a fost  aglomerația care s-a creat pe autostradă, astfel că la un moment dat Oana Roman a împărtășit pe Instagram că poate e mai bine să facă cale întoarsă spre București.

Cei doi au continuat călătoria, însă la intrarea în Brașov, Oana Roman și Marius Elisei au fost nevoiți să aștepte două ore în trafic.

Oana a decis să povestească pe Instagam întreaga întâmplare. Vedeta a fost scoasă din minți de faptul că polițiștii de la Rutieră au creat o aglomerație infernală, blocând traficul, doar pentru a face loc să treacă două autoturisme.

Oana Roman a lansat o tiradă usturătoare la adresa oamenilor legii pe Instagram.

”Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească”, a spus Oana Roman extrem de furioasă.

Vedeta a declarat că își asuma fiecare cuvânt rostit la adresa Poliției Române, chiar și o amendă pentru faptul că i-a admonestat pe rețelele de socializare.

”Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, cu lacrimi în ochi, dă de pământ cu influencerii ipocriți: „Eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată

Oana Roman, fiica fostului prim-ministru al României, este cunoscută ca fiind o persoană extrem de sinceră și care nu se teme niciodată să spună lucrurilor pe nume.

Vedeta și-a făcut un nume în lumea showbiz-ului și indiferent de acțiunile sale, Oana a fost dintotdeaun un om asumat.

Oana Roman, şocată de gestul tatălui ei. Petre Roman a sunat-o de urgenţă: „Nu poate să spună asta propriului copil”

În ultima postare de e rețelele de socializare, Oana Roman a demontat vedetele de carton din lumea Instragram-ului și cu lacrimi în ochi a pornit un atac dur la adresa influencerilor din România.

Oana Roman vocală și dezinhibată, ca de obicei, a răbufnit împotriva influencerilor care au ironizat-o dintotdeauna din cauza siluetei și a altor aspecte din viața ei.

Vedeta consideră că a râzbit în ciuda tuturor obstacolelor, iar la momentul de față se consideră un om împlinit și demn de respect.

”Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată. Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!”, a spus Oana Roman pe Instagram, nervoasă, cu vocea tremurândă și lacrimi în ochi, potrivit SpyNews.ro.


loading...
Partenerii noștri