Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic CUMPLIT al MEDICILOR

Oana Roman a ajuns de urgență la spital,după ce a avut probleme mari cu respiraţia. Diagnosticul medicilor este unul teribil.

02 mart. 2017, 08:46
Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic CUMPLIT al MEDICILOR

Oana Roman a avut nevoie urgentă de medic, iar diagnosticul primit după ce a ajuns de urgență la spital a fost făcut public de aceasta pe contul de socializare. După ce și-a anunțat fanii că are probleme cu inima, Oana Roman a revenit și a explicat pe contul de Facebook, că este vorba despre o pneumonie netratată la timp.

„Inimioara mea e bine. O pneumonie netratată la timp s-a agravat şi aveam senzaţia că nu mai puteam respira”, a scris Oana Roman.

Oana Roman, cel mai RUŞINOS moment din viaţă. „Am făcut pe mine, vorbesc serios”

Cu doar câteva ore înainte, vedeta și-a anunțat prietenii că s-a îmbolnăvit. Oana Roman și-a anunțat amicii de pe internet că are probleme de sănătate: „Inimioara mea e un pic obosită, dar îmi revin. Aveți grijă de sănătatea voastră… sănătatea e cel mai de preț dar!! Bucurați-vă de fiecare zi și de fiecare nouă dimineață! Bucurați-vă de soare și de flori, de râsetele copiilor și de libertate. Restul contează prea puțin”.