Oana Sârbu, infectată a doua oară cu Covid-19. „Am reușit să ies din casă după șase luni!”

Oana Sârbu a trecut prin momente teribile în pandemie. Artista şi-a pierdut ambii părinți și a făcut Covid-19 de două ori. Ultima dată a aflat că este infectată din nou acum trei săptămâni.

20 apr. 2022, 18:20
Oana Sârbu, infectată a doua oară cu Covid-19. „Am reușit să ies din casă după șase luni!”
Oana Sârbu, infectată a doua oară cu Covid-19. "Am reușit să ies din casă după șase luni!"

Oana Sârbu, infectată a doua oară cu Covid-19. Artista care va împlini 54 de ani pe 13 mai a fost infectată pentru a doua oară, în urmă cu trei săptămâni. Prima dată a contractat virusul anul trecut.

Oana Sârbu, infectată a doua oară cu Covid-19. „Am reușit să ies din casă după șase luni!”

Artista a mărturisit că a luat tratament și acum este în afara oricărui pericol. „Am avut o dată virusul ăsta perfid în luna mai, anul trecut, de Paște, și l-am reavut acum trei săptămâni. Tocmai de aceea nici nu am mai ieșit șase luni. Acum am ieșit din casă abia, după care iar mă închid șase luni! Nu știu cum am reușit să-l iau că sunt extrem de precaută și nu am ieșit decât exclusiv cu masca. Și în scările de bloc, în lifturi, în toate spațiile închise, chiar și pe stradă am purtat masca. Și, totuși, l-am luat. Anul trecut, am ieșit la un eveniment on-line unde am înregistrat pentru Paște, unde nimeni nu purta mască și unde m-am certat cu toată lumea. Cred că e o chestiune de imunitate, până la urmă”, a declarat Oana Sârbu, pentru Click!.

Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană: „Mi-e imposibil să vorbesc despre asta”

La fel ca anul trecut, Oana Sârbu a făcut şi acum o formă ușoară a bolii. „Ne dă puțin peste cap virusul. Am ajuns și la spital de data asta, dar pentru un CT, o evaluare post Covid-19. Am făcut niște analize, un EKG, o radiografie pulmonară. Sunt mai subțirică așa de fel și virusul lasă niște urmări pe termen lung, din ce am observat. Am primit și niște medicamente pentru imunitate, la Spitalul Matei Balș”, a mai spus Oana Sârbu.