Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană: „Mi-e imposibil să vorbesc despre asta”

Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană. Actriţa a trecut prin momente extrem de dificile după ce a rămas fără ambii părinţi. Acum, sprijinul ei este fiul său, care suferă foarte mult că nu îi mai are pe bunici alături.

14 apr. 2022, 12:49
Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană: „Mi-e imposibil să vorbesc despre asta”
Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană

Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană. Trecerea în neființă a părinţilor a picat ca un trăsnet pentru toată familia actriţei. Vedeta susține că încă nu le vine să creadă că mama și tatăl ei nu mai sunt în această lume.

Citeşte şi: „Liceenii” sunt în doliu! Regizorul Nicolae Corjos a murit la vârsta de 86 de ani

Oana Sîrbu, mărturisiri dureroase după ce a rămas orfană

Nu doar ea suferă foarte mult, ci și fiul ei care și-a pierdut cei doi bunici într-un timp atât de scurt. Ea mărturisește că părinții ei au avut o relație foarte deschisă cu nepotul acestora, astfel că tânărul mereu i-a simțit lângă el.

Da, practic mi-e imposibil să vorbesc despre asta. Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele…

Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a zis Oana Sîrbu pentru Ego.ro.

Oana Sîrbu a fost infectată cu coronavirus

Artista a mărturisit că a fost infectată cu virusul SARS COV 2. A reuşit mai bine de un an să fenteze virusul, dar la filmările pentru Paştele 2021, a renunţat pentru câteva minute la mască, într-o pauză. Cele câteva minute au fost, însă, decisive.

Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost.

La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a declarat Oana Sîrbu, la un post de televiziune.