Oana şi Viorel Lis au coronavirus. Fostul primar al Capitalei, internat la Matei Balş

Soţii Oana şi Viorel Lis ar fi infectaţi cu Sars-Cov-2, fostul edil-şef al Capitalei fiind reţinut de medici la spital, pentru că are şi un număr mare de alte afecţiuni.

13 nov. 2021, 12:43
Oana şi Viorel Lis au coronavirus. Fostul primar al Capitalei, internat la Matei Balş

Oana și Viorel Lis au coronavirus. Potrivit informațiilor publicate de Gandul.ro, soții Lis au ajuns la Institutul „Matei Balș”, ambii cu coronavirus. Viorel Lis (77 de ani) a fost internat, având 5% din plămâni afectați. Acesta era letargic și medicii îi administrează remdesivir, anunță sursa citată.

Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specială
Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare, în urmă cu ceva timp, lucru care i-a afectat serios mobilitatea. Acesta a ajuns să se târască prin casă. “Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis (42 de ani), la Prima TV. Fostul primar al Capitalei a mers și la recuperare, însă medicii sunt sceptici în privința refacerii lui complete. ”Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN“, a mărturisit Oana Lis. Viorel Lis mai are probleme cu diabetul, cu tensiunea, cu circulatia sângelui.

Oana și Viorel Lis, copleșiți de sărăcie. Fostul edil este dependent de soție: „Nu mai pot să merg, trebuie să mă ridice ea” VIDEO
Tot Oana Lis a anunțat atunci când soțul ei și-a făcut vaccinul anti-Covid. „Viorel s-a vaccinat. Postez și dovada. E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbidități acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea să fim bine! Vio i-a rugat să-i pună și niste viagra, preventiv!”, a declarat Oana, pe contul ei de socializare.