Oana şi Viorel Lis la un pas de TRAGEDIE. Momente teribile: „Viaţa e cea mai importantă şi fiecare secundă contează!”

Oana și Viorel Lis au trecut, recent, prin momente teribile. Soţia fostului primar al Capitalei a dat detalii pe Facebook.

31 oct. 2019, 16:03
Oana şi Viorel Lis la un pas de TRAGEDIE. Momente teribile: „Viaţa e cea mai importantă şi fiecare secundă contează!”

Oana Lis se afla în maşină, cu Viorel Lis, pe autostradă atunci când din cauza condiţiilor de drum, dar şi a anvelopelor de vară, un caucuiuc a explodat. Oana Lis a reușit să redreseze mașina, dar apoi a cedat bateria.

Viorel şi Oana Lis s-au costumat de Halloween şi s-au dus la cazinou GALERIE FOTO

„Mamă! Dragii mei, mare cumpănă am avut ieri pe autostradă! Din cauza denivelărilor de pe asflat, condițiilor meteo, – ploua -, combinate cu cauciucuri de vară, uzate, mi-a explodat un cauciuc, apoi mi-a rămas şi mașina fără baterie!

Mulțumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într-un moment cheie, căci nefiind în coloană de tiruri ce erau la 5 min de mine, am reușit să redresez maşina şi să nu derapez!

Mare noroc avem şi cu internetul acum, am găsit repede un site specializat! Mulţumim pentru depanarea rapidă! Bine că n-am pățit nimic grav! Că eu ca eu, dar nu stiu ce vă făceați voi fără mine! Viaţa e cea mai importantă și fiecare secundă contează!”, a scris Oana Lis.