Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. Care este starea de sănătate a fostului primar al Capitalei

Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. Cei doi evită, în ultima perioadă, întâlnirile cu prietenii, deoarece fostul edil al Capitalei trebuie să fie atent la starea de sănătate. Problemele acestuia cu picioarele s-au acutizat și se deplasează cu dificultate. Doctorii i-au indicat și o operație pentru a se mai reface.

30 apr. 2021, 12:12
Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. Care este starea de sănătate a fostului primar al Capitalei
Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte

Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. ”Anul acesta este și trist și frumos în același timp. Este trist pentru că o să petrecem doar noi doi ca doi porumbei, guguștiuci bătrâni și frumos pentru că suntem bine, acasă și asta e cel mai important. Se resimte perioada asta grea. Ne-au invitat prieteni pe la ei, dar nu ne-am dus și asta e.

Citeşte şi: Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani: „Regret că nu am făcut asta”

Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte

Am comandat de la restaurant preparate de Paște. Mi-era poftă de produsele care se mănâncă acum. Noi, de obicei de Paște mergeam la munte, era frumos…Odată cu vârsta, cu bătrânețea, vin tot felul de probleme, dar s-au acutizat din cauza perioadei Covid și nu mai poate să mai meargă bine, din păcate. Are dureri mari când merge și așteptăm să meargă la recuperare. Și o operație este indicată, dar dacă eu nu pot să merg cu el la spital, e foarte complicat

”, a declarat Oana Lis pentru redacţia.ro.

Tatăl Oanei a murit, recent, în Spania

Stabilit în Spania, bărbatul avea probleme cardiace, dar a pus la punct detaliile înmormântării sale înainte să moară.

Nu aveam o relație apropiată cu el, dar normal că am un gust amar, pentru că este omul care mi-a dat viață, chiar dacă m-a făcut și să sufăr când eram mică. Este ciudat că am aflat de la niște oameni care stau acolo, în Spania, unde a murit el.

Am înțeles că el a discutat cu preotul de acolo ca să se ocupe de înmormântare, că i-ar fi făcut o împuternicire, dar, na, mi se pare ciudat că nu a încercat să ne anunțe. Eu i-am scris fratelui meu și i-am spus, pentru că mi-a scris o prietenă din Spania și m-a anunțat.

Nu știu nici adresa bine, unde stătea el, dar am înțeles că așa a vorbit cu acest preot, ca să se ocupe de înmormântare. Am încercat să-l sunăm pe acest preot și i-a închis telefonul lui frati-miu. Fratele meu și bunica mea mai vorbeau ce el.

Era bolnav cu inima, nu am alte informații. Eu m-aș bucura dacă se ocupă de înmormântarea lui, dar era frumos să ne anunțe el că are probleme. Nu avea familie, a murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat”, a declarat Oana Lis.