Oana Zăvoranu, declaraţie EMOŢIONANTĂ despre fostul SOŢ: „Îl iubesc rău de tot pe Pascu!”

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă grea din viaţa sa, perioadă care pare că nu se mai termină. După ultimele întâmplări din viaţa, Oana Zăvoranu a ajuns la capătul puterilor. Fie că este zi sau fie că este seară, fosta soţie a lui Pepe nu mai conteneşte de plâns. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Zăvoranu a făcut declaraţii şocante despre cele cum a început coşmarul vieţii sale.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 10:30

Oana Zăvoranu chiar dacă regretă fiecare decizie greşită din viaţa sa, speră că blestemul de care nu poate scăpa momentan să se termine cât mai curând şi să poată ducă o viaţă liniştită.

Invitată la emisiunea „Un show păcătos”, Oana Zăvoranu a povestit cu lacrimi pe obraz că tot acest război a început când şi-a dat seama că mama sa îl va ierta pe fostul ei soţ, Pepe şi că se va împăca cu acesta, deşi cei doi nu mai erau împreună, potrivit SpyNews.

Oana Zăvoranu, dusă cu forţa la spital: „A leşinat de mai multe ori”

„Îl iubesc rău de tot şi pe Pascu, dar a intervenit bine. În emisiunea în care cântă emisiunea „V-am spus”, se vede că mama se simte foarte vinovată. El pornise acea campanie de denigrare a mea şi s-a gândit cum să-mi dea lovitura finală: împăcându-se cu mama. Când i-am văzut pupându-se şi îmbrăţişându-se, pe mama şi pe Pepe, am spart telecomanda.

Ăla a fost momentul în care am zis că nu se poate, că sunt blestemată. A doua zi, m-a sunat Vanessa care mi-a spus să mă uit la OTV, unde Melissa arăta tricoul meu, cu nişte inele de la maică-mea. Nu mai aveam viaţă socială, nu mai avea carieră, nu mai aveam familie, o vedeam şi pe asta cu inelele maică-mii, am fost terminată. Simt că-mi cumpăr un pistol”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi  MOTIVUL pentru care Oana Zăvoranu nu-şi vizitează mama: Îi doresc sănătate, dar înţelegere pentru ea nu mai am