Oana Zăvoranu, PRIMELE DECLARAŢII după ce Pepe a fost faţă în faţă cu fostul ei amant

Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu a participat fără pic de remuşcare la emisiunea "Ham Talent", unde în juriu era Pepe, soţul înşelat. Pentru că decizia lui Tudy a fost una extremă, Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine şi şi-a ieşit din minţi atunci când a oferit primele declaraţii despre gestul fostului amant.

RomaniaTV.net
27 oct. 2015, 10:22
Oana Zăvoranu, PRIMELE DECLARAŢII după ce Pepe a fost faţă în faţă cu fostul ei amant

Toată lumea ştie că Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Pepe, după şapte ani de căsnicie cu Tudor Ionescu, un bărbat cu aspiraţii măreţe.

Deoarece gestul făcut de fostul amant a fost unul dur, Oana Zăvoranu nu l-a iertat şi în emisiunea „Un show păcătos” a dorit să îi transmită un mesaj.

„Tupeul şi nesimţirea lui e de notorietate pentru mine. Eu cu Pepe ne-am iubit. Nu l-am mai văzut pe Tudy niciodată. A rămas cu cel mai bun prieten al omului, câinele. Am înţeles că plimbă nişte hârtii prin Parlament că vrea să fie politician. Eu zic să aibă mare grijă că poate îi pregăteşte Pepe vreo filmare.

Oana Zăvoranu, audiată la POLIŢIE

Eu în momentul în care am părăsit domiciliul conjugal, l-am sunat dar nu a mai avut semnal şi e dispărut. Eu chiar voiam să-l caute poliţia că mă gândeam că a păţit ceva. Aş vrea să ştiu dacă ştie ce vrea de la viaţa lui, dacă doarme liniştit că a sfidat, că a venit la o emisiune în care în juriu e fostul meu soţ şi să arate că are un câine frumos. Nu ştiu ce a vrut.

A vrut să-l sfideze pe Pepe sau are probleme psihice. Are o dorinţă macabră de a despărţi oameni fericiţi pentru că nu sunt singura fată care a păţit-o. El nicio secundă nu a fost pozat cu mine. El nu suportă să vadă oameni feiciţi. El nu putea respira fără mine. Mi-a înodat creierii. Şapte sau opt femei îl blestemau şi mă gândeam că sunt ele rele. Era criza de şapte ani de căsnicie cu Pepe.

Cât tupeu să ai să te afişezi aşa? Râsul lui Pepe e de batjocură. Pepe ca să-şi bată joc de Tudi poate să-l voteze la fiecare apariţie sau chiar să-l pupe pe frunte. Lui Pepe îi vine să-l strângă de gât”, a declarat Oana Zăvoranu, informează SpyNews.ro.

Citeşte şi  Pepe, faţă în faţă cu fostul amant al Oanei Zăvoranu, Tudy. Cum s-a terminat totul FOTO