Oana Zăvoranu a ajuns la sapă de lemn! Gestul extrem la care a recurs vedeta pentru a mai face rost de bani: „Da mă, jale mare”

Oana Zăvoranu a decis să își vândă hainele. După despărțirea de Alex Ashraf, aceasta a hotărât să își schimbe radical viața, iar printre schimbările pe care are de gând să le facă se numără și schimbarea garderopei.

25 oct. 2023, 21:08
Oana Zăvoranu a ajuns la sapă de lemn! Gestul extrem la care a recurs vedeta pentru a mai face rost de bani: „Da mă, jale mare”
Oana Zăvoranu a ajuns la sapă de lemn! Gestul extrem la care a recurs vedeta pentru a mai face rost de bani: „Da mă, jale mare”

Oana Zăvoranu nu are parte de cele mai frumoase momente din viața ei. După divorțul de Alex Ashraf, aceasta a întâmpinat o serie de probleme de sănătate care au demoralizat-o și mai tare. Acum ea este decisă să își schimbe viața, așa că s-a hotărât să întoarcă foaia pe mai multe planuri. În primul rând, „Querida” a anuțat că plănuiește să șteargă toate tatuajele pe care le are pe piele, motivând că acestea nu mai reprezintă varianta ei de acum, considerând că sa schimbat.

Citește și: Oana Zăvoranu își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf: „Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum” Vedeta își vinde și hainele

După această veste, Oana Zăvoranu a mai făcut un anunț important, care a născut foarte multe semne de întrebare în rândul fanilor ei. Vedeta a spus că urmează să vândă o bună parte din garderopa ei de lux. Deși multe persoane au bănuit că aceasta ar apela la această variantă pentru a mai câștiga niște bănuți, însă acum Oana Zăvoranu a explicat care este motivul care se ascunde în spatele deciziei ei.

Pe Instagram, unde devine din ce în ce mai activă, Querida a publicat câteva mesaje pentru a clarifica situația cu privire la hainele pe care le pune în vânzare. Motivul pe care l-a dat este legat de dorința sa de a-și revizui garderoba și de decizia de a nu mai oferi totul gratuit, așa cum obișnuia să facă în trecut.

În plus, fiica regretatei Mărioara Zăvoranu a exprimat frustrarea sa față de reacțiile oamenilor la aflarea știrii că vinde hainele sale. Ea a mărturisit că nu este singura care face acest lucru, menționând că nici celebritățile de top nu donează hainele, ci le vând pentru a-și putea achiziționa altele.

„Da mă, jale mare cu hainele mele pe care nu le mai port, că le vând. Teoriile conspiraționiste s-au activat: oare iese cu ele și le pune pe tarabă? Oare face un site? Sau poate o licitație? Sau le pune într-un magazin tip consignație? Mă nene, ce-o face? Le-o vinde pe alea fiță, sau doar adidașii și helăncile? De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani? Ce, are voie? Nuuuu, n-are! Ea e născută doar să dea și să nu primească nimic.”, a scris Oana Zăvoranu, pe InstaStory.

Cu câțiva ani în urmă, Oana Zăvoranu a avut inițial intenția de a-și reconfigura complet garderoba, dar, la acea vreme, vedeta a ales să doneze hainele existente. Anunțul a fost făcut de vedetă pe platforma sa de socializare, și în ziua de miercuri, 29 noiembrie 2017, mulți oameni s-au adunat în fața locuinței sale. Printre cei prezenți s-a numărat și Floricica Dansatoarea, un personaj care a devenit celebru datorită performanțelor sale pe internet și a participării active la protestele de la Cotroceni. La un moment dat, Oana Zăvoranu s-a aflat în pericol să fie „luată pe sus” de oameni atunci când a venit să împartă hainele promise. Mai mult, fostul soț al vedetei a fost implicat într-un incident cu câțiva tineri care au devenit agresivi.

Citește și: Oana Zăvoranu, decizie neașteptată după divorțul de Alex Ashraf! „M-am sucit”