Oana Zăvoranu își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf: „Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum” Vedeta își vinde și hainele

Oana Zăvoranu își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf. Divorțul i-a provocat multă suferință vedetei, care a decis să se refugieze în credință. Recent, a spus că intenționează să-și scoată tatuajele de pe corp, motivând că n-o mai caracterizează și că este altă persoană acum.

24 oct. 2023, 15:32
Oana Zăvoranu își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf: „Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum” Vedeta își vinde și hainele
Oana Zăvoranu își șterge tatuajele

Oana Zăvoranu își șterge tatuajele, după despărțirea de Alex Ashraf și a decis să-și schimbe radical stilul de viață. Nu se mai regăsește în persoana care a fost până acum și vrea să facă câteva modificări pe corpul ei.

Oana Zăvoranu își șterge tatuajele

M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum‘, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu pe Instagram.

De altfel, s-a speculat că Oana Zăvoranu are probleme cu banii, căci și-a pus la vânzare obiecte din garderoba ei. Pe rețelele sociale, vedeta a publicat o parte dintre hainele și accesorile la care e dipusă să renunțe, susținând că unele sunt cu etichetă, iar altele purtate doar de câteva ori.

Important de știut! Toate item-urile de pe site și de pe pagina de Instagram și Facebook sunt item-uri personale. Haine, genți, pantofi sau bijuterii personale purtate de câteva ori de mine sau deloc. Starea lor este impecabilă, eu fiind recunoscută pentru grija cu care port un lucru. Abia aștept să vă văd în ele! Mă voi simți onorată să le cumpărați. Asta înseamnă iubire.

Îmi spunea cineva că prețurile la mine nu contează. Foarte, foarte greșit! Sunt un om care apreciază banii. Nu mai arunc cu ei și am devenit foarte chibzuită. Cu energia banului nu te joci. În plus… deși aș vrea, nu sunt fata lui Rockefeller”, a anunțat actrița pe rețelele de socializare.

Citește și: Oana Zăvoranu îl vrea înapoi pe Alex Ashraf: „E încă soţul meu. 10 ani de relație pasională nu ți-i ia nimeni”

Oana Zăvoranu, rugăciuni la Sfânta Parascheva

Oana Zăvoranu încearcă din răsputeri să treacă peste divorț și să își refacă viața. Trece printr-o perioadă în care e mult mai aproape de Divinitate și ar fi vrut să reușească să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva din Iași ca să se roage.

După ce s-a despărțit de soțul ei, Oana a postat tot felul de mesaje care aveau legătură cu fosta relație. Ea a vorbit despre puterea rugăciunii și despre ce trebuie să facă românul care se află la greu.

Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbandă.

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzatoare la Sfântă… Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana”, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, potrivit Viva.