Oana Zăvoranu a ajuns la spital cu gura şi mâinile încleştate

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă, joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa. Surse medicale au mărturisit că Oana a ajuns la spital cu gura şi mâinile încleştate şi că vedetei i s-au administrat mai multe perfuzii pentru a-şi reveni.

13 apr. 2013, 09:58
Oana Zăvoranu a ajuns la spital cu gura şi mâinile încleştate

Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă, joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa. După câteva ore în care a fost sub supravegherea medicilor, Oana a fost externată. Vedeta a fost luată de la spital cu maşina personală care era condusă de iubitul ei.

Deşi apropiaţii s-au speriat îngrozitor crezând că fosta soţie a lui Pepe a încercat din nou să-şi pună capăt zilelor, se pare că motivul pentru care aceasta a leşinat este, de fapt, doar o cădere de calciu.
 

Surse medicale din cadrul Spitalului Floreasca au mărturisit, pentru cancan.ro,că Oana a luat pastile, însă analizele au relevat faptul că în corp nu se afla o cantitate de substanţe medicamentoase peste limita admisă. În schimb, Zavoranu a ajuns la spital într-o stare deplorabilă.

Tremura toată, se chinuia să vorbească, însă nu reuşea pentru că avea gura încleştată, iar degetele de la mâini şi de la picioare erau şi ele înclestate. „Era ţeapană, chircită şi nu putea să vorbească”, au spus surse medicale.

Pentru a-şi reveni cât mai repede, brunetei i s-au administrat mai multe perfuzii cu doze „şoc” de calciu şi multe alte vitamine şi abia după o oră de tratament a început să-şi revină.