Oana Zăvoranu a câștigat în instanță procesul cu clinica sa, care i-a dat mari bătăi de cap! ”Adevărul o să îl dezvălui eu”

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio prezentare, dat fiind faptul că este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Se pare că bruneta a câștigat în instanță procesul cu clinica, care i-a adus multe probleme în ultima perioadă.

10 feb. 2024, 13:35
Oana Zăvoranu a câștigat în instanță procesul cu clinica sa, care i-a dat mari bătăi de cap! ”Adevărul o să îl dezvălui eu”
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România, iar cei doi se pot lăuda cu multe realizări, una dintre ele este chiar colecția de articole vestimentare pe care au lansat-o de curând.

Citește și Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme. Clinica ”Queridei” este aproape de faliment

Pare că vedeta de televiziune și actrița s-a reorientat pe plan profesional, astfel că, mai întâi a lansat propria sa colecție de haine, care pot fi achiziționate online, de pe site-ul ei.

Oana Zăvoranu a câștigat în instanță procesul care are în prim-plan afacerea cu clinica, chiar ieri, la data de 9 februarie.

Din spusele sale, Zăvoranu și Alex Ashraf au luat-o de la zero, iar vedeta susține că palestinianul îi este alături la orice pas și în orice proiecte pe care le gândește ea.

Pentru femeile care o îndrăgesc pe Oana Zăvoranu, linia vestimentară pe care a scos-o aceasta este un vis!

Vedeta pune la dispoziția fanelor câteva din ideile sale în materie de fashion, de la costume și rochii până la articole vestimentare de sine stătătoare care scot în evidență stilul ei.

”Adevărul o să îl dezvălui eu”

Printre altele, Oana Zăvoranu a precizat și despre scandalurile legate de clinica sa, OneLife, susținând că va face lumină și va lămuri tot ce s-a scris în presă despre problemele cu care s-a confruntat.

„Referitor la clinică, s-au scris multe aberații. Adevărul o să îl dezvălui eu la momentul potrivit. O voi face cu acte, cu tot ce trebuie. Nu este închis subiectul. Clinica este un business în stand-by în momentul ăsta. Mai este drum de parcurs, dezvăluiri halucinante de făcut.

Presa și lumea, în general, habar nu are ce este adevărat. Au fost doar trei lulele, trei surcele… Zvonacii de serviciu or să ia concediu când am să spun lucrurilor pe nume. Colecția vestimentară este un alt subiect. O afacere nu o exclude pe cealaltă”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Fanatik.ro.

Actrița a mai spus și că afacerea cu haine este realizată în colaborare cu soțul ei, Alex Ashraf, pe care l-a iertat, chiar dacă i-a greșit în trecut.

„Asta înseamnă să fii o familie, să împarți tot și să te bucuri împreună de realizări și strălucire”, a povestit Zăvoranca.

Oana Zăvoranu a ținut să puncteze că nu și-a setat un target, în mod special, legat de afacerea sa.

Citește și Oana Zăvoranu, plină de datorii. Clinica vedetei este la un pas de faliment: „Nu mai stă bine financiar de mult”

„Toate femeile care simt să se îmbrace de la Oana Zăvoranu sau ca Oana Zăvoranu pot intra pe site-ul meu, unde sunt așteptate cu dragoste și de unde își pot comanda orice achiziție. Eu nu limitez pe nimeni. Nu am preferințe. Îmi doresc doar ca ele să fie fericite cu ceea ce își aleg”, a încheiat Oana Zăvoranu pentru sursa menționată anterior.