Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme. Clinica ”Queridei” este aproape de faliment

Oana Zăvoranu are numai probleme cu clinica pe care o deține. A fost cerut falimentul pentru o datorie de aproximativ 700.000 de lei.

12 dec. 2022, 12:06
Oana Zăvoranu are tot mai multe probleme. Clinica ”Queridei” este aproape de faliment

Oana Zăvoranu este mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă în ultimul timp lucrurile în plan profesional par să nu meargă deloc bine, așa că motive prea mari de bucurie nu prea are. Querida și șotul ei sunt doar la un pas de a spune adio clinicii pe care o au.

Clinica Oanei Zăvoranu este aproape de faliment

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf erau în culmea fericirii în 2017 atunci când lua naștere proiectul lor de suflet, clinica One Life SRL, care anunța servicii de înaltă calitate. Afacerea însă nu a mers așa cum cei doi își doreau.

În primul an, cei doi au rămas cu datorii. Al doilea an părea că se anunță unul mai bun și lucrurile intrau pe un făgaș normal, dar ulterior lucrurile s-au complicat. În momentul de față, clicina One Life SRL este în pragul falimentului, conform cancan.ro. S-au strâns multe datorii , iar unul dintre parteneri a cerut, în instanță, deschiderea falimentului. Se vorbește de o sumă de 700.000 de lei, pe care One Life SRL o are de virat către Chimet Trade SRL.

”Noi am cerut falimentul, are să ne dea aproximativ 700.000 de lei, bani datorați pentru perioada 2020-2021, în mare parte sunt din ultimul an. Eu am mai avut cu ea un proces, cu niște bani împrumutați. Procesul acela s-a câștigat acum câteva luni. Am și executat-o, i-am blocat conturile, am recuperat banii”, a spus Horia Vlădescu, reprezentantul Chimet, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și : Oana Zăvoranu şi-a redecorat casa după ce a luat-o pe calea credinţei: „Aici este o icoană a maicii Domnului”

Acesta a ținut să mai sublinieze și că firma pe care Querida o deține nu ar fi singura către care Oana ar avea restanțe.

”Acum am cerut falimentul, ea este în situație de faliment. Când se va aduna toată masa credală, datoriile pe care le are depășesc cu mult bunurile aflate în activele societății. Societate care, de fapt, nu are bunuri, are niște leasing-uri și o chirie. Cam aici e problema. Clinica are aparatura în contract de credit și clădirea o are sub formă de chirie.Iar datoriile ei sunt, în momentul ăsta… Dacă are la mine 700.000, facturi neachitate între cele două societăți, mai e cineva cu 600.000, cu restul ce mai sunt, mai mici, cu ANAF cu tot, cred că ajunge undeva la 350.000 de euro plus aparatura… Sunt mai mulți la care are datorii dar, deocamdată, eu am cerut deschiderea falimentului și o să se înscrie toată lumea la masa credală. Cred că are datorii de aproape un milion de euro”, a declarat Horia Vlădescu.

Citește și : Oana Zăvoranu face dezvăluiri șocante: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

De asemenea, acesta a mai menționat că atunci când era manager la clinca Oanei a reușit să o salveze din faliment în 2019.

”Eu am fost managerul clinicii One Life, prin intermediul companiei Chimet Trade, care a preluat conducerea clinicii Oanei Zăvoranu.Când eram manager acolo, am ridicat-o și am salvat-o din faliment în 2019, în decembrie … S-a văzut doamna Oana cu sacii în căruță și a zis `nu mai am nevoie de nimeni, mă descurc eu`. N-a mai vrut să plătească, a început să facă datorii și la alte părți, au crescut sumele și acum a ajuns la fundul sacului”, a încheiat Vlădescu.