Oana Zăvoranu A CLACAT. Ce a făcut vedeta când şi-a dat seama că a rămas A NIMĂNUI – VIDEO

Oana Zăvoranu a clacat, sâmbătă seara, înainte de a merge  pentru prima oară la căpătâiul mamei sale, la capela din Cimitirul Eternitatea, unde va fi înmormântată Marioara Zăvoranu. Momentul în care vedeta TV a realizat că a rămas fără niciun părinte a fost acela în care s-a întors în vila din Afumaţi a mamei sale.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 07:48
Oana Zăvoranu A CLACAT. Ce a făcut vedeta când şi-a dat seama că a rămas A NIMĂNUI – VIDEO

Imagini tulburătoare cu Oana Zăvoranu au fost surprinse înainte ca aceasta să meargă să îşi vadă mama în sicriu. Vedeta a izbucnit în lacrimi şi a îngenunchiat răvăşită lângă patul Mărioarei Zăvoranu, din vila din Afumaţi.

După ce în faţa camerelor şi-a inventariat averea, a rupt o fotografie a mamei sale şi a afişat aceeaşi atitudine războinică cu care a obişnuit, când a crezut că nu mai este filmată masca a căzut, scrie spynews.ro.

Citeşte şi MARIOARA ZĂVORANU, depusă la cimitirul Eternitatea. PRIMELE IMAGINI din capelă VIDEO

În momentul în care a intrat în dormitorul mamei sale, în care de atâtea ori, copil fiind, s-a cuibărit lângă aceasta, Oana Zăvoranu a fost copleşită de amintiri şi de sentimentele pe care parcă se încăpăţânează să le arate.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, în ţinută de club la priveghiul mamei sale. Cum a apărut îmbrăcată vedeta VIDEO

„O, doamne, cu ce am greşit să îmi îngrop toţi părinţii?”, repeta Oana, amintindu-şi totuşi că s-a simţit întotdeauna nedorită, dar recunoscând că a tânjit după dragostea mamei.

 

Duminică dimineaţă, cu câteva ore înainte de înmormântarea Marioarei Zăvoranu, Oana a spus de ce se teme la înmormântare şi i-a făcut o ultimă promisiune. „Faptele contează mai multe decât vorbele. Una spunem la nervi, alta simţim. Cine are urechi să audă şi ochi să vadă o să înţeleagă ce simt. Oana e câteodată rea de gură, dar nu e rea de suflet. Am trăit nişte zbuciume interioare grele. Eu par o persoană extrovertită, dar eu sunt introvertită de fapt. Există un mic amănunt care îmi poate da scenariul meu peste cap. Când eu am spus că n-o iubesc, aşa credeam în acel moment. Însă când am pus mâna pe geanta ei, oja ei, pe lucrurile ei, i-am văzut ceasul şi am plâns ca o proastă. Am avut o noapte grea care m-a făcut sa-mi dau peste cap planurile. Uite că fără să vreau, această femeie, mama mea, şi-a dat seama că o iubesc şi va fi îngropată aşa cum şi-a dorit ea. Ea ştia că voi face aşa. Mi-e frică de două lucruri la înmormântare: când se bat cuiele şi când se va coborî în sicriu. În timpul vieţii o voi face să fie mândră de mine”, a declarat Oana Zăvoranu

Citeşte şi Ce a făcut Oana Zăvoranu la capătâiul mamei sale: „De ce ai murit, mamă?”