Oana Zăvoranu a decis ce face cu banii primiţi de la Mărioara Zăvoranu: Afacerile nu sunt uşoare pentru nimeni

Oana Zăvoranu, schimbare bruscă de atitudine. Aceasta spune că nu mai vrea să fie în prim-planul vieţii publice şi că acesta este motivul pentru care a făcut în mod discret toate parastasele de până acum pentru mama ei. Mai mult, spune că nu are timp de pierdut pe la televiziuni deoarece a intrat în posesia moştenirii lăsate de Marioara iar acum este preocupată să dezvolte afacerile pe care aceasta le-a cam lăsat de izbelişte în ultima perioadă.

02 iun. 2015, 12:24
Oana Zăvoranu a decis ce face cu banii primiţi de la Mărioara Zăvoranu: Afacerile nu sunt uşoare pentru nimeni

Oana Zăvoranu este oficial moştenitoarea averii Mărioarei. Vedeta a declarat, în exclusivitate la România TV, că a plătit cele 300.000 euro pentru succesiune, ba chiar că a făcut un parastas ascuns de ochii lumii pentru mama ei. Asta, deşi la 40 zile de la tragedie, apropiaţii ei au fost văzuţi în toiul nopţii în timp ce cărau mai multe lucruri de valoare din casa Mărioarei, în vila vedetei.

„Eu nu sunt obligată să dau explicaţii nimănui. Am făcut un parastas, dar nu l-am facut în vazul lumii, ca sa nu existe speculatii ca il vand, ca ţin oamenii la poarta. Încerc sa fiu cat mai discreta. În masura in care pot, incerc sa fiu un om civilizat. Eu cred ca m-am sacrificat pe mine, mi-am sacrificat, poate, la momentul ala, imaginea, numele, orice… dar mi-am castigat inapoi anumite lucruri. Sunt satula si mi-e lehamite sa dau explicatii pentru toate minciunile care se spun despre mine. Eu nu stau. Eu nu imi plang de mila. Am vazut ca se fac niste speculatii de niste obositi, fireşte. O să aibă o veste proastă toată lumea de la mine, a spus Oana Zăvoranu.

Vedeta are planuri măreţe pentru viitor. Acum că lucrurile s-au mai linisţit, ea vrea să-şi îndeplinească cel mai mare vis şi să-şi facă propriul film.

Nu numai ca nu pierd tot, am ambitia necesara sa eficientizez aceasta afacere ca nu era tocmai roz dusă de mama. Se scapasera lucrurile de sub control de mai multa vreme. Afacerile nu sunt usoare pentru nimeni. Eu le invat ca sunt fata desteapta. Afacerile sunt cele care iti aduc bani, iti pot crea un ambient bun ca sa poti face ce iti place, respectiv un film. Pentru că multa lume a crezut ca imi face cineva un film, respectiv mama. Mi-l fac singura. Am avut un trai foarte bun pe munca mea corecta si cinstita si inainte de a mosteni averea de la tatii mei”, a mărturisit Querida.

Vezi şi: Un SECRET TERIBIL a fost îngropat odată cu Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă