Oana Zăvoranu a decis. Va face un copil. Vrea un băieţel

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care, în ultima vreme, s-a schimbat enorm. După ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl consideră jumătatea ei, Oana a devenit mai puțin mondenă, s-a lansat în afaceri cât se poate de serioase și s-a apucat să le facă praf pe vedetuțele din jurul ei.

15 mai 2018, 07:38
Oana Zăvoranu a decis. Va face un copil. Vrea un băieţel

Oana Zăvoranu a fost invitată în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1 și acolo a făcut o serie de dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat cu ea, scrie click.ro. Nu s-a ferit să dicute despre operațiile estetice, despre viitorul relației ei cu Alex, despre familie. „Nu am botox, nici măcar botox nu am. N-am nimic nici în buze, sunt aşa cum m-a lăsat mama mea, vreau să îmi fac, în schimb, un jawline. Dacă mi-aş face ceva aş spune: da, am făcut.

Citeşte şi Oana Zăvoranu cere daune de jumătate de milion de euro de la Pepe. Cum şi-a făcut apariţia Querida la Poliţie UPDATE

Cât chirurgia estetică te înfrumuseţează nu e nimic rău în a apela la ea. N-am buze puse, eu sunt naturală că nu am cum să vorbesc despre altele. La sâni am umblat, la faţă îmi este cam frică. Nu am pomeţi puşi, nu am buze puse, poate o să îmi pun botox”, a explicat vedeta. Și, recunoaște ea, acum, de când simte că formează, cu adevărat, o familie alături de soțul ei, se gândește cum va fi când va devein mamă. „O să lucrăm la acest lucru (la un copilaş, n.red.), dar nu acum pentru că suntem prinşi cu afacerile. Dar sunt curioasă cum ar arăta băiatul meu. Contează cât de puternici suntem, dar acasă trebuie să fie cineva mai calm decât noi”, a spus Oana Zăvoranu.