Oana Zăvoranu a fost externată. Află de ce a vrut să se sinucidă

Oana Zăvoranu a fost externată, luni, din clinica particulară în care a ajuns la mijlocul săptămânii trecute. Vedeta TV a ţinut să-şi liniştească fanii pe Facebook şi să le mulţumească pentru încurajări.

17 dec. 2012, 17:31
Oana Zăvoranu a fost externată. Află de ce a vrut să se sinucidă

După ce zilele trecute a scris de pe patul de spital că a fost la 5 minute de moarte, Oana Zăvoranu are un nou mesaj pentru fani, după ce s-a întors acasă.

„Vă mulţumesc pentru toată dragostea pe care o aveţi… Mi-aţi schimbat viaţa, dar eu am să vă răsplătesc şi o să vedeţi cum… Viaţa este superbă, moartea nu e ce credeţi voi„, a scris Zăvo pe reţeaua de socializare.

Ulterior, Oana Zăvoranu a declarat, în emisiunea Acces Direct, că a ajuns la Urgenţe pentru că nu s-a simţit preţuită: „N-o să mai ajung la Urgenţe dacă voi fi preţuită la adevărata mea valoare. De data asta am simţit dragostea oamenilor. Este foarte bine să te simţi iubit, preţuit„, a spus Oana, adăugând că cel mai mult i-au lipsit animalele ei, Marty şi Tyson şi de „viaţa bună”.

Pe 10 decembrie, seara, Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la spital cu o ambulanţă, după ce se pare că a încercat să se sinucidă. Marţi, a ieşit din spital pe semnătură, însă miercuri seară a fost luată din nou cu salvarea şi transportată, de această dată, la o clinică particulară.

Deşi s-a spus că ar fi fost vorba despre o tentativă de sinucidere, surse medicale au afirmat că a fost vorba doar despre o „scenetă” pusă la cale pentru publicitate.