Oana Zăvoranu a SCHIMBAT PREFIXUL. Vezi câţi ani împlineşte VEDETA

Oana Zăvoranu împlineşte astăzi 40 de ani, iar mama ei, Marioara Zăvoranu, îi va da cadou 2.000 €. De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu s-a certat la cuţite cu mama sa, dar şi cu Corneliu Vadim Tudor. Nici vedete din showbiz, precum Monica Gabor sau Simona Sensual, nu au scăpat de nervii Oanei Zăvoranu.

16 iun. 2013, 08:12
Oana Zăvoranu a SCHIMBAT PREFIXUL. Vezi câţi ani împlineşte VEDETA

Sărbătoare mare într-una dintre familiile cele mai măcinate de scandaluri. Oana Zăvoranu împlineşte 40 de ani, iar mama sa, Marioara Zăvoranu, i-a pregătit şi un cadou de 2.000 de euro, bani de buzunar, potrivit România TV.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, la munca de jos. Uite cum a fost surprinsă de paparazzi FOTO

Timp de patru decenii, ea a dus o viaţă intensă, cu realizări, dar şi scandaluri şi momente de depresie.

Îi dă mama vreo 2.000 de euro. Să aibă fetiţa mea ce să îşi ia. O fată are mamaa, nu?„, le-a declarat Marioara Zăvoranu celor de la Libertatea.

Citeşte şi Greu de crezut că, la cât e de slabă, are un aşa abdomen. O bombă sexy, fotografiată pe plajă

Mult timp, Oana Zăvoranu şi mama ei s-au certat în direct pe la televiziuni din orice motiv, dar mai ales pe avere şi relaţia cu Pepe. Împăcarea dintre cele două părea imposibilă cu câţiva ani în urmă. Aproape nicio persoană publică nu a scăpat de nervii Oanei Zăvoranu. Inclusiv Corneliu Vadim Tudor, din partidul căruia a făcut parte în trecut. Monica Gabor sau Simona Senzual au avut şi ele de-a face cu firea vulcanică a Oanei Zăvoranu.