Oana Zăvoranu a turbat. Mesaj halucinant pentru mama ei: Îţi promit eu că o să te las fără masca de oxigen

Oana Zăvoranu este supărată foc pe mama ei. Querida a postat marţi seara pe pagina ei de Facebook un mesaj halucinant la adresa Mărioarei Zăvoranu.

24 mart. 2015, 17:20
Oana Zăvoranu a turbat. Mesaj halucinant pentru mama ei: Îţi promit eu că o să te las fără masca de oxigen

„Shoppingul în Qatar e sublim, mai ales că sunt fleaşcă toată de declaraţia semi-analfabetei mele mămici iubitoare, doar că am două veşti proaste pentru şarlatanca prefăcută şi demascată de mine care pentru că nu are şcoală nici câtă recreaţie am avut eu că: 1 – nu poate face nimic cât este un proces pe rol, deci este într-un litigiu şi 2 – oricât ar vrea să mă lase fără nimic, o ia fix în bot pentru că eu beneficiez de vreo 40% din tot. Aşa că oricât ai vrea tu, diavol pârât, să mă laşi fără nimic, îţi promit eu că o să te las fără masca de oxigen când ai să vezi legal cum stau lucrurile. ASA CA SICTIR CA MA PLICTI CA ESTI PROASTA. Unde ai muncit tu leneşo? Ia povesteşte-ne si noua ca eu o sa povestesc tot, dar tot că sunt multe de spus. Au un tupeu greu de imaginat… ca sa iti bag eu tie minţile în cap, obraznica nerusinata cine sunt eu, ca asa importanta esti ca lumea a auzit de tine prin Oana Zăvoranu. Restul eşti zero şi mi-e ruşine de câte ştiu şi le voi spune. Păi tu ridici râtul la mine nefericito”, a scris Oana Zăvoranu, pe Facebook.

Supărarea Oanei vine după ce mama ei a declarat că preferă să dea toată averea săracilor. Încă pe patul de spital, femeia ii transmite Oanei, care se distrează Maldive ca nu va vedea niciun ban din avere. Oana isi acuza mama ca i-a furat mostenirea lasata de tatal ei si ca nu o iubeste catusi de putin, iar Mărioarei Zăvoranu nu ii vine sa creada ca fiica sa este in vacanta, în timp ce ea este în spital.

„Doamna Zavoranu a spus ca nu va permite niciodata ca munca ei sa fie aruncata pe carpite. De data aceasta chiar vorbeste serios, are de cand sa isi dezmosteneasca singurul copil. Marea ei suparare este cauzata de faptul ca Oana a declarat ca mama ei si-a inselat barbatul si ca acesta a aflat”, a declarat un apropiat al celor doua, pentru CANCAN.ro.