Oana Zăvoranu, adevărul despre casele pentru care se judecă de 14 ani: „Mai aveau puțin și îmi luau și viața dacă puteau vrăjmașii”

Oana Zăvoranu a trecut prin multe procese de-a lungul timpului și o parte din ele a reușit să le și câștige. Abia acum, la ani distanță, vedeta a vorbit despre fiecare problemă legală pe care a avut-o.

12 feb. 2024, 18:41
Oana Zăvoranu, adevărul despre casele pentru care se judecă de 14 ani: „Mai aveau puțin și îmi luau și viața dacă puteau vrăjmașii”
Oana Zăvoranu, adevărul despre casele pentru care se judecă de 14 ani: „Mai aveau puțin și îmi lau și viața dacă puteau vrăjmașii”

Oana Zăvoranu a obținut victorii importante în instanță iar acum face declarații despre situațiile incomode prin care a trecut timp de mulți ani.

Citește și: Oana Zăvoranu a câștigat în instanță procesul cu clinica sa, care i-a dat mari bătăi de cap! ”Adevărul o să îl dezvălui eu”

Oana Zăvoranu, adevărul despre casele pentru care se judecă

Oana Zăvoranu a cerut statului român să i se facă dreptate cu privire la vila de pe strada Andrei Mureșanu pentru care se judecă de foarte mulți ani și de unde a fost la un pas de evacuare. Între timp, Querida a câștigat procesul legat de clinica sa, OneLife, însă este conștientă că mai are mult de luptat pentru a fi 100% în legalitate, mai ales că sentințele nu sunt definitive în niciun dosar.

Oana Zăvoranu se luptă cu legea de 14 ani, după ce a fost păcălită să ofere bunuri în valoare de peste 400.000 de euro unor apropiați de-ai vrăjitoarelor Melissa și Vanessa. În ceea ce privește vila menționată anterior, vedeta are cel puțin 10 procese deschise cu persoane pe care le acuză de înșelăciune.

„Pe vila din Mureșanu am cel puțin zece procese cu tot felul de șarlatani, care sunt cu ochii pe casă. Cu ajutorul unei echipe adevărate de avocați, care au frică de Dumnezeu și sunt niște profesioniști prin excelență, am reușit de doi ani să facem slalomuri printre jaloane. Printre „bombe”, practic! Am fost la un pas de evacuare, de executare. Mai aveau puțin și îmi luau și viața dacă puteau vrăjmașii disperați. Tot soiul de dubioși care nu au vieți și trăiesc într-o escrocherie și chilipiruri. A scos-o la licitație… E mult de zis. Doar Dumnezeu știe câtă zbatere este de doi ani pe mine. Nimeni și nimic nu m-a putut doborî. Această casă este a mea și așa o să rămână”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru FANATIK.

Actrița speră ca acest coșmar să se încheie cât mai repede posibil și ca judecătorii să ofere soluții favorabile ei.

„Toate completele de judecată vor fi luminate de Dumnezeu. Vor vedea că adevărul este la mine, nicidecum la ariviști și la cămătari. Știu că am câștigat câteva bătălii grele. Știu că mai sunt altele. Mai știu că războiul final îl voi câștiga eu cu Dumnezeu. De 14 ani mă lupt să îndrept o greșeală la care am fost împinsă când m-am lăsat din slăbiciune și singurătate în întuneric. M-am lăsat în iadul unde m-a atras vrăjmașul prin escroacele cu care am greșit fatal, orbecăind și agonizând”, ne-a mai zis Oana Zăvoranu.

Inițial, cumpărătorul vilei din strada Andrei Mureșanu i-ar fi dat Oanei Zăvoranu suma de 174.000 de euro, acesta câștigând într-o primă fază în instanță, dar Querida nu s-a lăsat învinsă, iar recursurile au fost acceptate.

Oana Zăvoranua avut probleme și cu un apartmanet moștenit de la tatăl său, situat pe Iancu de Hunedoara. Abia după 14 ani a reușit să demonstreze că a fost păcălită și acum are șanse să i se redea proprietatea înapoi.

„E vorba de apartamentul meu de la tata, din apropierea vilei. M-au escrocat toți țiganii. E un apartament luat printr-o infracțiune comisă în 2011. Au o filieră deja cunoscută prin care au vândut repede altor doi de-ai lor. Este, de fapt, o tehnică prin care să se piardă urma cumpărătorului. Cică al treilea, „sanchi”, e de „bună credință”. După 14 ani, Înalta Curte de Casație și Justiție mi-a dat dreptate. Una din cumpărătoare, tot de-ale lor, nu este de bună credință. Cred că am șanse mari să mi se dea casa înapoi”, a mai precizat Oana Zăvoranu.

Citește și: „M-a furat şi a crăpat ca un câine!” Oana Zăvoranu îl demolează pe miliardarul Dan Petrescu, mort în tragedia aviatică din 2021