Oana Zăvoranu a postat pe Facebook fotografii cu ultimele achiziţii sclipicioase

Oana Zăvoranu le-a împărtăşit fanilor ultimele ei achiziţii sclipicioase: două carcase de telefon, un microfon şi două brelocuri, acoperite de cristale Swarovski. Vedeta nu intenţionează să se oprească aici: ea îşi doreşte cât mai multe obiecte strălucitoare.

24 ian. 2013, 08:54
Oana Zăvoranu a postat pe Facebook fotografii cu ultimele achiziţii sclipicioase

„M-am gândit să va împărtăşesc ceva ce îmi face mare plăcere şi mi-am achiziţionat azi: două carcase pentru Iphone 5 şi 4s, microfonul meu, şi două brelocuri, toate ornate cu pietre Swarovsky, obiecte făcute cu un talent incredibil de o prietenă dulce şi extrem de răbdătoare şi profi. Intenţionez ca multe din lucruri (urmează cheile maşinilor şi cele de la casa) să le personalizez în aceste pietre strălucitoare şi aducătoare de noroc, şi promit că vi le voi arăta pe măsură ce Veronica (că aşa o cheamă) v-a reuşi să le termine. Totul este făcut manual şi necesită o răbdare şi o muncă incredibile (…) vă spun eu că la câte intenţionez să îmi fac, o să vă înnebunesc la modul frumos. Viaţa mea s-a schimbat radical, fac lucruri constructive şi mă bucur de lucruri şi oameni care au într-adevăr lucruri bune de făcut şi de spus. Aşteptaţi-mă numai cu surprize frumoase şi pe placul vostru sper”, a scris Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Aceasta nu este prima oară când Oana Zăvoranu şi-a acoperit carcasa de la telefon cu pietre preţioase: ea mai are o carcasă cu portretul motanului ei, realizat din cristale Swarovski.