Oana Zăvoranu, Agentul 007, face noi dezvăluiri în cazul vrăjitoarelor: „Am o înregistrare-bombă”

Oana Zăvoranu iese la rampă cu noi dezvăluiri în dosarul vrăjitoarelor. Vedeta susţine că deţine mai multe înregistrări cu vrăjitoarele, de care autorităţile nu au ştiut până acum. Ea s-a lăudat că în timpul întâlnirilor cu ghicitoarele, a acţionat ca un adevărat Agent 007.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 07:29
Oana Zăvoranu, Agentul 007, face noi dezvăluiri în cazul vrăjitoarelor: „Am o înregistrare-bombă”

„Am nişte înregistrări pe care nu le are nici DNA, nici poliţia. Am înregistrări şi interceptări ale baragladinelor din puşcărie, în care recunosc totul între ei. «Bă, am luat 200.000 de euro de la Oana!». Eram un fel de Agentul 007”, a povestit cu mândrie Oana Zăvoranu, jurnaliştilor de la ziarul Ring.

Mai mult, vrăjitoarele ar fi rugat-o să se împace, susţine ea.

„Am o înregistrare-bombă a unei super-întâlniri de gradul zero între mine şi o persoană-cheie provenită dintre baragladine, care mă roagă să cad la pace şi să renunţ la tot pentru că ei îmi vor da înapoi tot, dar doar la aur mă roagă să renunţ. E bombă, nu ştie nimeni de treaba asta!”, a mai declarat Oana Zăvoranu.

Vedeta mai spune că denunţătorul procurorului Bălăşescu ar fi de fapt un cămătar care îi şantajează pe executorii judecătoreşti. De asemenea, are încredere în procurorul Bălăşescu, aflat acum după gratii, sub acuzaţia că le-ar fi protejat pe vrăjitoare.

„Cât de prost să fi fost un procuror care de 15-16 ani se ocupă cu treaba asta să pice ca o muscă?! Refuz să cred aşa ceva! Ştiu cum am lucrat cu acest om, cât am luptat împreună cu cei trei poliţişti să-i dovedim pe ăştia. De ce ar fi riscat acest om să iasă pe uşa din spate? Cum să-ţi rişti carieră, totul, pentru 50.000 de euro?! Mă îndoiesc!”, a precizat vedeta.