Oana Zăvoranu, ATAC la divele de Bucureşti. „Ai dormit cu greierii în geam şi soba la cap…”

Oana Zăvoranu atacă din nou "fițoasele" Capitalei. Ea a postat sâmbătă, pe unul dintre conturile ei de pe rețelele de socializare, un mesaj acid adresat fetelor care au uitat de unde au plecat și se dau "dive de București".

08 iul. 2018, 06:59
Oana Zăvoranu, ATAC la divele de Bucureşti. „Ai dormit cu greierii în geam şi soba la cap…”

„Treziți-vă divelor! Ai dormit cu greierii în geam și soba la cap la județ, în copilărie, și acum vrei numai la 5 stele la munte. Prindeai muștele în bucătărie cu scoci în tavan și plesneai țânțarii cu papucul de mers la puț și acum faci nazuri vara la terasă că te bâzâie o gâză și vrei acasă repede. Aloo, ulița!!”, a fost mesajul tăios al Oanei Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi Oana Roman, mărturisire CUTREMURĂTOARE despre COPILĂRIE. „Tata mă bătea cu cureaua de îmi suna apa în cap!”

Urmăritorii ei au reacționat imediat, iar vedeta a primit sute de aprecieri. „Bine le mai zici”, „Oana! Foarte interesant ce ai scris. Apreciez!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Zăvoranu este o persoană foarte controversată în showbizul romănesc, un motiv al celebrității fiind și nenumăratele scandaluri la care a luat parte. În acest moment formează un cuplu cu Alex Ashraf, în vârstă de 30 de ani. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2016.