Oana Zăvoranu, atac la două vedete: „Nu mai joacă decât prin sufragerie”

Bruneta îşi doreşte să fie actriţă, aşa că îşi caută manager. Dar cum acest lucru nu i s-a părut de ajuns pentru a-şi asigura succesul, ea a început să le critice pe actriţele românce care şi-au lansat o carieră în străinătate.

RomaniaTV.net
25 mart. 2015, 15:07
Oana Zăvoranu, atac la două vedete: „Nu mai joacă decât prin sufragerie”

Oana Zăvoranu se războieşte cu toată lumea pe Facebook. „Caut manager bun!!!!!!!!…Cel, mai bun. Există?????… dacă da, să mă sune, dacă există în ţara asta unul???!!!!! (…) Fac un film (mă împrumut, că mămica mi-a făcut şi televiziuni şi mi-a dat şi bani de film. Amărâtă mitomană! Astea sunt boli psihice,(miotomania şi grandomania), apoi am vorbit cu echipa să merg cu el la Cannes şi de acolo poate cu puţin noroc şi relaţii (că am) ajungem şi la Hollywood, dar nu ca damă de companie ca toate fomistele care s-au întors în ţară cu coadă între picioare, după ce dădeau după o săptămână interviuri cu accent uşor stricat… pe covorul roşu, dar dacă nu mai e şmecherul lângă ele, dracu’ a mai auzit de româncele celebre care au cucerit…
era să zic eu ceva, dar mă abţin, că dacă le enumăr mi-e jenă de jena lor…”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

„Dar ele dragă, de la stres vor linişte acum şi s-au retras că au obosit de la atâta muncă, adică roluri prin băi şi dormitoare (cum şi Ghenea sau cum îi zice ei, pe care tot ea l-a părăsit pe Butler ăla, ca şi Bîrlădeanca pe Bobby şi nu mai joacă decât prin sufragerie că pe coborul roşu… PAUZĂ”, a adăugat ea.


loading...