Oana Zăvoranu, audiată de DNA în dosarul procurorului Max Bălăşescu

Oana Zăvoranu a fost audiată, joi, de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ca martor în dosarul procurorului Max Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, arestat pentru că ar fi pretins bani de la cunoştinţe ale vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa, care au înşelat-o pe vedetă.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 18:16
Oana Zăvoranu, audiată de DNA în dosarul procurorului Max Bălăşescu

Oana Zăvoranu a fost audiată, joi, de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ca martor în dosarul procurorului Max Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, relatează Mediafax.

Procurorul Maximilian Bălăşescu a fost reţinut pentru că ar fi cerut 300.000 de euro de la un denunţător, pentru a-l cerceta pe acesta într-un dosar disjuns în care ulterior să adopte o soluţie de scoatere de sub urmărire penală .

În schimbul banilor, el urma să dispună ridicarea măsurărilor asiguratorii luate faţă de denunţător, într-un dosar în care acesta era cercetat, alături de alte persoane, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Maximilian Bălăşescu a fost prins în flagrant delict, în timp ce primea de la denunţător, prin intermediar, suma de 90.000 lei şi 80.000 euro.

În 21 decembrie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea vrăjitoarele Roxana Lider, cunoscută drept Vanessa, şi Rada Mincă, cunoscută drept Melisa, precum şi a lui Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea, pentru înşelăciune şi şantaj, respectiv complicitate la aceste două infracţiuni. Vrăjitoarele au fost arestate în urma sesizării Oanei Zăvoranu, care a reclamat la poliţie că a fost înşelată de cele două. Poliţiştii, sub supravegherea procurorului Bălăşescu, au făcut cercetări în cazul vedetei.

Vrăjitoarele Roxana Lider şi Rada Mincă au convins-o pe Oana Zăvoranu că autoturismul şi aurul pretinse vor fi arse pentru reuşita ritualurilor, spunându-i că bunurile sunt „de la diavol”, scriu judecătorii Curţii de Apel Bucureşti în motivarea deciziei de arestare preventivă.

Curtea de Apel Bucureşti a arată motivarea deciziei de arestare a vrăjitoarelor că, în realitate, autoturismul a fost vândut succesiv de către cele două vrăjitoare, către persoane din anturajul lor, la fel întâmplându-se şi cu aurul cumpărat de Zăvoranu pentru a fi topit în cadrul ritualurilor.